BDP'liler 7 saat sonra binadan çıkabildi

Sultangazi'de, karşıt görüşlü grubun saldırısı üzerine parti binasına sığınan DBP üyeleri, 7 saat sonra polis eşliğinde binadan çıktı.

BDP'liler 7 saat sonra binadan çıkabildi
BDP'liler 7 saat sonra binadan çıkabildi
GİRİŞ 08.10.2014 00:21 GÜNCELLEME 08.10.2014 00:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cebeci Mahallesi'nde, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) üyeleri, saat 13.00 sıralarında, Kobani'ye yönelik IŞİD kuşatmasıyla ilgili basın açıklaması yapmak istedi. Ancak karşıt görüşlü kalabalık bir grubun müdahalesi üzerine, DBP'liler partinin ilçe binasına sığındı.

Binanın çevresini saran yaklaşık bin kişilik grup, polisin uyarısına rağmen uzun süre dağılmadı. Saat 19.30 sıralarında ise, binada mahsur kalan yaklaşık 50 kişi, polis eşliğinde dışarıya çıkarıldı. Polis araçları ve minibüslere bindirilen DBP'lilere çevrede bulunan karşıt görüşlü grup yine müdahale etmek istedi. Ancak polis ekipleri, plastik mermi ve gaz bombasıyla bu grubu dağıttı. 

Binadan tahliye edilen yaklaşık 50 kişi de polis araçları ve minibüslerle olay yerinden ayrıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Metehan Bozkurt 9 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef. Gazi mahallesi ve çevresinde emniyetin sessizlik ve vurdumduymazlık desteği var bunlara. Yakıp yıkarken sadece su atıp gidiyor polis. Oralar teslim edilmiş durumda.
    Cevapla
  • ibrahim karaca 9 yıl önce Şikayet Et
    Al işte. Adamlar yakıp yıkıyor halk gelip sıkıştırıyor binaya biz de kurtarmaya çalışıyoruz valilik yardım ediyor bu nedir yani pkk destekler gibi halimiz var anarşi çıkmasın istiyorum ama bunların adı zaten anarşi olmuş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor