Medcezir 46.bölüm ekrana kilitledi

STAR TV'de ekrana gelen Medcezir 46.bölümde neler oldu? Detaylar haberimizde

Medcezir 46.bölüm ekrana kilitledi
Medcezir 46.bölüm ekrana kilitledi
GİRİŞ 01.11.2014 11:25 GÜNCELLEME 05.11.2014 16:54

STAR TV'de Medcezir 46. bölüm yine nefes kesti. Medcezir Yeni bölümde, Mert'le Eylül'ün Mira ve Yaman'ı barıştırmak için oynadıkları oyun ters teper. Medcezir yeni bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz

MEDCEZİR SON BÖLÜM İZLE

MEDCEZİR YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

MEDCEZİR 45. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MEDCEZİR 46.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mert'le Eylül'ün Mira ve Yaman'ı barıştırmak için oynadıkları oyun ters teper,  Mira’nın aslında gözyaşları içinde gönderdiği çiçek, Yaman için umursanmadığının, duygularına değer verilmediğinin kanıtıdır... Yıkılmıştır, hele ki Mira'nın Orkun’la küçük bir tatil kaçamağı yaptığını öğrenince öfkeden gözü kararır... Ve onlardan hesap sormak için yollara düşer...  Yaman onları kaçtıklarını sandığı aşk yuvasında ararken, Mira, herkesten gizli tedavisini sürdürmek için şehir dışında bir hastaneye yatmıştır.

Eylül ve Mert’in neredeyse evlenecek olması herkeste özellikle arkadaşları arasında bomba etkisi yaratır. Eylül’ün evlenmekten vazgeçmesini kendisine bir fırsat olarak gören Uzay Eylül'ün karşı koyamayacağı bir teklifle karşısına çıkar. 

Öte yandan, Mert'le Eylül'ün durumunu daha ciddi bir boyuta taşımak için Selim, Eylül'ün ailesi için  bir yemek daveti verir. Bu davet Mert ve Eylül için çok önemlidir.

MEDCEZİR 45.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU

Medcezir 45. bölümde Mira acı tatlı tüm yaşananlarla dolu bir yılı arkalarında bırakıp temiz bir sayfa açmak için Yaman’a yaklaştı. Bu, ikisi için de yeni bir başlangıç oldu. Deniz’in Ender’le ilgili öğrendiği haber Sedef’le yolunun tekrar kesişmesine sebep oldu. Böylece Deniz, Serezleri, Mert de onu daha yakından tanıma imkanı buldu. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı