Loto milyonerinin başına gelmeyen kalmadı!

Süper Loto’dan 11 milyon kazanan Edirneli hamal Fuat Özdemir’in yakasını şanssızlıklar bırakmıyor.

Loto milyonerinin başına gelmeyen kalmadı!
Loto milyonerinin başına gelmeyen kalmadı!
GİRİŞ 16.11.2014 20:05 GÜNCELLEME 17.11.2014 05:57
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Edirne'de geçen Eylül ayında Süper Loto'dan 11 milyon lira kazanan Edirneli hamal Fuat Özdemir'in büro kiraladığı iş merkezinde kimliği belirsiz kişilerce tabancayla 5 el ateş edildi. Kurşundan biri iş merkezinin 4'ncü katındaki Özdemir'in yeni kiraladığı bürosunun camına isabet ederken, olayda yaralanan olmadı. Polis ekipleri 3 kişi oldukları öne sürülen şüphelilerin peşine düştü.
 
Olay, dün gece, Abdurrahman Mahallesi, Tarlakapı Caddesi'ndeki 5 katlı iş merkezinin önünde meydana geldi. Kimlikleri tespit edilemeyen 3 kişi iş merkezi önüne gelerek tabanca ile 5 el ateş etti. Kurşunlardan biri geçen Eylül ayında Süper Loto'dan 11 milyon 345 bin 645 lira ikramiye kazanan Edirneli hamal Fuat Özdemir'in 4'ncü katta yeni kiraladığı bürosunun camına isabet etti. Saldırganlar kaçarken, silah sesini duyanlar polis ekiplerine haber verdi.
  
Kısa sürede gelen polis ekipleri kurşunlardan birinin Fuat Özdemir'in kiralığı büronun camına isabet ettiğini tespit etti. Olayda yaralanan olmazken, polis ekipleri silahlı saldırının Özdemir'e yönelik olup, olmadığını anlamak için araştırma başladı. İş merkezi ve cadde üzerindeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Soruşturma sürüyor.
 

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 11
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    kuponun ortak olduğunu iddia edip,çıkan psaranın yarısının kendine ait olduğunu iddia eden eski patronu yaptırmıştır kesin,olayı kurcalamaktan vazgeç,kabullen diye.
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    darulharple yönetilen devletlerde devlet eliyle yapılan yani kanunen yapılanb hiçbiri haram değildir.şeriat kanununlarında bir kişiyi diğer bir kişi öldüremez yargılanır suclu ise devlet idam eder veya cezasını yine devlet verir kişi adam öldüremez şimdiki bir kanunla suc sayılan biri bir suc işlese 1961 veya 1980 yasalarına göre suc sayılmıyor ise bu kişinin ben 1980-1961 kanunlarına göre yargılanmak istiyorum deme hakkına sahipmi onun için devlet faturaları bir gün gec öde hemen faiz bindiriyor uzun lafın kısası bu günahlardan devlet soumludur mubalası yöneticilere aittir yanlış anlaşılmasın faiz haramdır devlet eliyle yapılan müstesna günahı bu düzene dur demeyenlerindir tefecilik ve benzeri haramdır elden faizle verilen para haramdır yani günahtır
    Cevapla
  • falan filan 9 yıl önce Şikayet Et
    11 milyon veriyim size desem ilk önce haram yazanlar atlar eminim.
    Cevapla
  • H.B.V 9 yıl önce Şikayet Et
    Loto Toto,Millipiyango,Altılı ganyan Haramdır,Oynayanların,para kazananların iki yakası bir araya gelmez.
    Cevapla
  • çavdari 9 yıl önce Şikayet Et
    haram.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi