İşe başladığı gün mahsur kalmıştı

Ermenek'teki maden ocağında cansız bedenlerine ulaşılan 8 işçiden birinin, olayın gerçekleştiği gün işe başlayan Osman Çoksöyler olduğu öğrenildi

İşe başladığı gün mahsur kalmıştı
İşe başladığı gün mahsur kalmıştı
GİRİŞ 19.11.2014 10:07 GÜNCELLEME 19.11.2014 10:07

Ermenek ilçesindeki kömür ocağında cansız bedenlerine ulaşılan 8 işçiden birinin, kazanın meydana geldiği gün işe başlayan Osman Çoksöyler olduğu belirtildi.

Yapılan DNA testinde, cansız bedenlerine ulaşılan 8 işçiden biri olduğu belirlenen Osman Çoksöyler'in (29) 6 yıllık eşi Şadiye Çoksöyler'in, olaydan sonra gözyaşları hiç dinmedi. Acısını çocukları 5 yaşındaki Asude Zeynep ve 4 aylık Kübra Adile ile bastırmaya çalışan anne Çoksöyler, AA muhabirine olaydan hemen sonra duygularını anlatmıştı.

Röportajda, "Eşim gece yarısı gelip ertesi gün madende işe başlayacağını söyledi. O gün işe gitme diye çok yalvardım ama beni dinlemedi" diyen Çoksöyler, şunları söylemişti:

"Kızımız rahatsız, onu hastaneye götürelim' dememe rağmen gitmek için ısrar etti. Hep içimde korku vardı. Panik halindeydim. Sabah namazını kılıp hazırlanmaya başladı. Yine 'gitme' dedim. Kararından vazgeçiremeyeceğimi anlayınca öğlen yemesi için ekmek reçel, zeytin ve peynir hazırladım. Hatta boğazından kuru kuruya geçmez diye meyve suyu yapmıştım. 20 dakika içinde kömür karasıyla yemek mi yenilir, nasıl insanlık bu? Kızım sürekli babasını soruyor. Ben de 'Baban orada mahsur kalanları kurtarmaya gitti, gelecek' diyerek oyalıyorum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi