Mehmet Baransu'ya 2 saatlik gözaltı

Tarafa gazetesi yazarı Mehmet Baransu gözaltına alındı. İfadesinin ardından serbest bırakıldı.

Mehmet Baransu'ya 2 saatlik gözaltı
Mehmet Baransu'ya 2 saatlik gözaltı
GİRİŞ 22.11.2014 15:58 GÜNCELLEME 22.11.2014 16:02
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Gazeteci Mehmet Baransu, adliyedeki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Ankara, Adana ve Mersin’deki 4 soruşturma ve davayla ilgili ifadeye çağrılan ancak gelmeyen Baransu, Nöbetçi hakime ifade verdi.

Yaklaşık 2 saat süren ifadenin ardından serbest bırakılan Baransu adliye önünde açıklama yaptı. Kendisini gözaltına almaya gelen polislerin iyi davrandığını ve kibar olduklarını ifade eden Baransu, " Sabah Terörle Mücadele’den 7 arkadaş geldi. Hakkımda yakalama kararı olduğunu söylediler. Çocukları alt kata indirdim. Sonra buraya geldik. Suçlamaları bilmiyordum. 4 dosyaydı. 3 tanesi hakaret. Biri de 2 sene önce MİT’in CHP’li ve MHP’li iş adamlarını fişleyip ihale vermemekle ilgili haber yapmıştım .Belgelerini yayınlamıştım. Konu meclise taşınmıştı. İfadeyi verdim. Serbest kaldım" diye konuştu.

Bu arada Baransu, gözaltına alındığını Twitter hesabından "5 polis evime geldi. Gözaltına alınıyorum. Önce hastane, sonra savcılık'' yazarak duyurmuştu.

YORUMLAR 15
  • Uzun Ali 9 yıl önce Şikayet Et
    Evrak dolusu bavuluna ne oldu? İçine mi düşüp kayboldu mu? Bunları gazeteci diye karşımıza çıkaran reziller elbet bir gün çatır çatır hesap verecekler. İnşallah bu dünyada olur da biraz teselli buluruz.
    Cevapla
  • H.B.V 9 yıl önce Şikayet Et
    ee etme bulma dünyası..Halkın yanısıra ,Şike davasında iftiraya uğrayan Fenerbahçeliler ellerini açıp çok dua okudular..şimdi hesap verme zamanı.
    Cevapla
  • eDepLileR 9 yıl önce Şikayet Et
    seni gidi top sakallı arkadaşım seni
    Cevapla
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Etme bulma dünyasi
    Cevapla
  • Adem 9 yıl önce Şikayet Et
    Bavullar nerden kimden gelmişti sana anlat artık uzuuun uzun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez