AFAD, Ermenek'teki son durumu açıkladı

Ermenek ilçesindeki kömür ocağında yürütülen arama kurtarma çalışmaları kapsamında, son 24 saatte 35 metre ilerleme sağlandığı bildirildi.

AFAD, Ermenek'teki son durumu açıkladı
AFAD, Ermenek'teki son durumu açıkladı
GİRİŞ 23.11.2014 18:29 GÜNCELLEME 24.11.2014 07:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan yazılı açıklamada, bugün itibarıyla 315 arama-kurtarma personeli ve toplam 603 kişilik bir ekibin, Ermenek'te devam eden çalışmalarda görev aldığı belirtildi.

Çalışmaların, sekizer saatlik üç vardiya halinde aralıksız devam ettiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Desandre bölümünde 753 kotunda çalışmalar devam etmektedir. Bu alandan şimdiye dek 1556 vagon hafriyat çıkarılmış durumdadır. Son 24 saatte 35 metre ilerleme sağlanmıştır. Ermenek'te devam eden çalışmalara Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı Sağlık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Karaman Valiliği, Karaman Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi, Ermenek Kaymakamlığı, Ermenek Belediyesi, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) ile sivil toplum örgütlerinin katkıları ile devam edilmektedir. Gelişmeler 7/24 takip edilmektedir"

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    türkiyenin 4 bir yanında işçiler onar onar yüzer yüzer ölüyor ve çalışma sosyal güvenlik bakanı hala koltuğunda oturuyor. fetullah gülenden emir alıp gidip cami cem evinin açılışını yapacağına oturduğu koltuğun hakkını vermiş olsa bugun bunlar olmazdı. taşeron işcilerin bedduasını hergün alan bir bakan düşünün.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak