Erbakan Vakfı Genel Başkanı Erbakan:

"IŞİD'in örgütlenmesi ve yönlendirilmesinde, dış kaynaklı odakların büyük oranda ve tahminlerin üzerinde tuzu ve biberi olduğu açıktır"

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Erbakan:
Erbakan Vakfı Genel Başkanı Erbakan:
GİRİŞ 29.11.2014 22:56 GÜNCELLEME 29.11.2014 22:56

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, "IŞİD'in örgütlenmesi ve yönlendirilmesinde, dış kaynaklı odakların büyük oranda ve tahminlerin üzerinde tuzu ve biberi olduğu açıktır" dedi.

Vakıf tarafından İl Müftülüğü Salonu'nda düzenlenen "Mescid-i Aksa" konulu konferansta konuşan Erbakan, siyonizmin, Mescid-i Aksa'da yaptıklarının yanı sıra dünyanın başka bölgelerinde değişik kollardan farklı tahribatlara da imza attığını söyledi.

Siyonist güçlerin, dünya çapında fikir kirliliği oluşturduğunu savunan Erbakan, "Son dönemde 'İslam dini eşittir terör', 'Müslüman eşittir terörist', 'Cihat eşittir adam öldürmek ve kan dökmek.' Dünyanın neresinde bir olay olursa, Amerikan ve İngiliz televizyonları 'cihatçıların eylemi' diyor. Burada çok ince bir hedef güdüyorlar. Hollywood filmleriyle fikir kirliliği yapıyorlar. İslam dininin aslı ve özü olan cihat ibadetini terör olarak eş tutmaya çalışıyorlar" diye konuştu.

Erbakan, ABD'nin kara listesinde yer alan, dünyada aranan, yakalanması ve cezalandırılması gereken kişilerin hep Müslümanlardan oluştuğunu öne sürdü.

Bunların çoğunun, siyonizm sistemine karşı gelen, cihat eden Müslümanlar olduğunu dile getiren Erbakan, şunları kaydetti:

"Müslümanları fişliyorlar, sisteme karşı gelen gruplara yardım ettiği gerekçesiyle Müslüman iş adamlarının hesaplarına el koyuyorlar. Son dönemde IŞİD isminde bir terör örgütü ortaya çıkarıldı. IŞİD'in örgütlenmesi ve yönlendirilmesinde, dış kaynaklı odakların büyük oranda ve tahminlerin üzerinde tuzu ve biberi olduğu açıktır. Bir zamanlar El Kaide'yi çıkarttılar. El Kaide tiyatrosu oynayıp Afganistan'ı işgal ettiler, Irak'ı işgal ettiler, Büyük Ortadoğu Projesini hayata geçirmeye kalktılar. Bunların hepsinin gerekçesini de El Kaide olarak gösterdiler ve 'Bu terör örgütünü yok etmek için bu projeyi yapıyoruz' dediler. Son olarak sınır bölgemizdeki IŞİD tehdidi, planın bir parçası. Şimdi gitti El Kaide, geldi IŞİD. Müslüman ülkeleri, zamanı geldiğinde kolay yutulabilecek lokmalar haline getirmek istiyorlar ve bunun için parçalamaya çalışıyorlar. Büyük Ortadoğu Projesi, bu doğrultuda devam ettiriliyor. Bugün büyük İsrail'i kurabilmek için Suriye'yi üç parçaya bölmek istiyorlar."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi