AA'nın "Yılın Fotoğrafı" oylaması

Çorum Valisi Kara ve Belediye Başkanı Külcü, AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafı" oylamasına katılarak 9 fotoğraf beğendi

AA'nın "Yılın Fotoğrafı" oylaması
AA'nın "Yılın Fotoğrafı" oylaması
GİRİŞ 04.12.2014 11:07 GÜNCELLEME 04.12.2014 11:07

Ccedil;orum Valisi Ahmet Kara ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafı" oylamasına katılarak 9 fotoğraf beğendi.

Vali Kara, Çorum muhabirlerini makamında ağırlayarak, "Yılın Fotoğrafı" oylaması hakkında bilgi aldı.

Fotoğrafları tek tek inceleyen Vali Kara, haber kategorisinde Ali Hasan tarafından çekilen "Kardeşe Elveda", Ashraf Amra'nın çektiği "Morglarda Yer Kalmayınca" ve Issam Rimavi tarafından çekilen "Ayrım Duvarında Delik" başlıklı fotoğraflara oy verdi.

Kara, yaşam kategorisinde ise Mesut Varol'un çektiği "Hakkari'de Kış" ile Mohammed Elshamy'in çektiği "Afrika'nın Venedik'i Makoko" başlıklı fotoğrafları oyladı.

Oylamanın ardından fotoğraflarla ilgili değerlendirmede bulunan Vali Kara, fotoğrafları çekenler ile yarışmayı düzenleyenleri kutlayarak, seçim yapmakta zorlandığını söyledi.

Fotoğrafların hepsinin birbirinden özel ve güzel olduğunu dile getiren Kara, "Ne kadar objektif davranmaya çalışsam da Filistin'de, Gazze'de çekilen fotoğraflar beni daha çok etkiledi. Çünkü oradaki insanlarla duygusal bir bağımız var. Oy verirken de önceliğim o kardeşlerimizin durumunu ve yaşadıklarını anlatan kareler oldu. Anadolu Ajansı'nı gönülden kutluyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Külcü de 4 fotoğrafı beğendi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de oylamaya katılarak 4 fotoğrafa oy verdi.

Oylamada yer verilen fotoğrafları makamında inceleyen Başkan Külcü, oyunu haber kategorisinde Ashraf Amra'nın çektiği "Morglarda Yer Kalmayınca" ve Issam Rimavi tarafından çekilen "Ayrım Duvarında Delik" başlıklı fotoğraflarda kullandı.

Külcü, yaşam kategorisinde ise Rame Alsayed'in çektiği "Yermuk Kampı Piyanisti" ile Dilek Mermer imzalı "Arafat'ta vakfe heyecanı" başlıklı fotoğrafları işaretledi.

AA'nın oylamaya sunduğu yılın karesi adayı 22 fotoğrafın da birbirinden güzel ve değerli olduğunu ifade eden Külcü, oylama yaparken zorlandığını kaydetti.

Külcü, fotoğrafları çekenleri tebrik etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması