AK Parti Grup Başkanvekili Bostancı:

"Siyaset kadar yeryüzünü savaş alanına çeviren, ülkeleri batıran, insanların hayatlarına son veren bir savaş olmamıştır"

AK Parti Grup Başkanvekili Bostancı:
AK Parti Grup Başkanvekili Bostancı:
GİRİŞ 06.12.2014 19:55 GÜNCELLEME 06.12.2014 19:55

AK Parti Grup Başkanvekili ve Amasya Milletvekili Naci Bostancı, "Siyaset kadar yeryüzünü savaş alanına çeviren, ülkeleri batıran, insanların hayatlarına son veren bir savaş olmamıştır" dedi.

Bostancı, Halil Nuri Yurdakul Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti Bor 5. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, hala her yerde savaş olduğuna değinerek, "2. Dünya Savaşı'nda 50 milyon insan öldü, hala her yerde savaşlar var, bunların arkasında siyaset var" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin durumuna bakıldığında, geleceğe nasıl onurla yürüdüğüne ve insanların nasıl öz güvende olduklarına baktıklarını aktaran Bostancı, "Aynı zamanda bugün yaşadığımız ne kadar ilerleme varsa, insanlık adına attığımız ne kadar adım varsa, bugün Türkiye'nin durumuna bakıyoruz, geleceğe nasıl onurla yürüdüğüne bakıyoruz, insanların nasıl öz güvende olduğuna bakıyoruz. Bütün bunları sağlayan, ülkeleri imar eden, bağlı nedende siyasettir. Çünkü siyaset insanları bir orkestra düzeni içerisinde bir araya getirir, onlara bir heyecan verir, gerçekleri birbirinden farklı olan insanları aynı bayrağın gönderinde, aynı bayrağın safında bir araya getirir, onurla mücadele etmelerini sağlar" diye konuştu.

2015 seçimlerinde Türkiye'nin çözüme ulaştırılması gereken önemli problemleri olduğunu ifade eden, Bostancı, şunları kaydetti:

"Biliyorsunuz 1. anayasa meselesi. Bu anayasa ile gitmiyor. Bu muhalefet partileri ile bu işleri götürmek mümkün olmuyor. Muhalefet şöyle bir ruh hali içerisinde şu anda. Bu AK Parti ile Türkiye'nin kaderi o kadar iç içe ki artık AK Parti'nin kendi başına başarılı olmasını beklemek mümkün değil. Öyle ise Türkiye tökezlesin, Türkiye'de her şey kötü gitsin. Türkiye krizler yaşasın ki AK Parti tepe üstü çakılsın. Şu anda muhalefet partilerinin bilinci bu, ruh hali bu."

Tek listeyle gidilen seçimde mevcut ilçe başkanlığına Yavuz Ergün seçildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti