Manisa'daki tarfik kazası

Saruhanlı ilçesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ait kamyon ile otomobilin çarpıştığı kazada ağır yaralanan Ali Günay hayatını kaybetti

Manisa'daki tarfik kazası
Manisa'daki tarfik kazası
GİRİŞ 17.12.2014 12:55 GÜNCELLEME 17.12.2014 12:55

Saruhanlı ilçesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ait kamyon ile otomobilin çarpıştığı kazada yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ali Günay (75), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Önceki gün meydana gelen ve otomobil sürücüsünün olay yerinde öldüğü kazada ağır yaralanan Günay, Saruhanlı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Daha sonra Manisa Devlet Hasatenesi'ne sevkedilen Günay, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Günay’ın cenazesinin Pınarbaşı mahallesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ait Ersin Karalar (26) yönetimindeki 45 M 0570 plakalı kamyon ile Nihat Yılmaz’ın (52) kullandığı 45 DT 480 plakalı otomobil Gözlet mahallesi yakınlarında çarpışmış, kazada otomobil sürücüsü Nihat Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetmiş, aynı araçta bulunan Ali Günay ise ağır yaralı olarak Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi