Her hastahanede bir imam uygulaması

Sağlık Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında protokol imzalandı.

Her hastahanede bir imam uygulaması
Her hastahanede bir imam uygulaması
GİRİŞ 07.01.2015 21:17 GÜNCELLEME 07.01.2015 21:22
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Bugün imzalanan protokol ile manevi destek ve moral, hasta ve yakınlarının talebi doğrultusunda Diyanet İşleri'nde görevli ve pedagojik eğitim almış din görevlileri tarafından verilecek. 

Sağlık Bakanlığı, ve Diyanet İşleri 2012 yılından beri çalışma yürütüyordu, 20 din adamı konuyla ilgili eğitildi pilot bölgelerde de 15 gün içinde hizmete başlayacaklar.

İlk pilot bölge Ankara Onkoloji Hastanesi'nde uygulama başlayacak. İlerleyen dönemlerde aynı hizmet diğer dini inançlara sahip olanlara da verilecek. 

YORUMLAR 42
  • giresunlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Abdesten ,taharetten haberi olmayan 50 puanla atanan sözüm ona imamlardan ne hastaya nede ülkeye fayda gelmez.gereksiz bir uygulama olur.önce imamlara düzgün bir eğitim verilip,tek uğraşılarının bu alan üzerine olması gerektiği( hayvancılık,elektricilik,arıcılık vs.ek işlerle değil)dertleri islam dinini anlatmak gaye bu olmadığı sürece boş işler bunlar.
    Cevapla
  • Ahmet Kurtcephe 9 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle doğru bir uygulama ve kesinlikle çok iyi olacaktır. Çünkü hastanın tedavi kadar maneviyata ve moralde ihtiyacı vardır. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Bu imam ve islam düşmanları ölünce de kuzu kuzu imamın kayığına geliyorlar. !:))
    Cevapla
  • bilal 9 yıl önce Şikayet Et
    imamlara karşı gelip iman dan bahseden zavallılar psikoloğa da karşı gelmişmidir acaba? İman insanın içinde dienler içinde saklasın iman kalptedir. Küpte ne varsa dışına o sızar.
    Cevapla
  • hoca düşmanı olacaz yakında 9 yıl önce Şikayet Et
    salim dereli bende imam hatipte okudum ama sen at gözlüğüyle bakıyosun sadece imam değil alınacak olan bide imam olarak göreve başlayıpta memurluğa geçenler hatta tatillerde namaz kılmayan namaz kıldırma memurları var bunlarmı maneviyat sağlayacak.yıllardan beri yüzlerce imam alındı 77 ile 84 doğumlu olanların alayı asgari ücretlli veya işsiz sence bu adaletmi hala imamlar için kontenjan aramak.
    Cevapla
  • ahmet dıgrak 9 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkenin durumu ne olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya gündemini sarsan iddia: Netanyahu gizli mektupla para istemiş!
Rusya'dan İngiltere'ye tehdit: İngiliz askeri unsurlarını vururuz