Sanayi esnafının yol çilesi sona erdi

Iğdırlı iş adamı Yılmaz Okuklu, yaptığı bağışla kentteki Küçük Sanayi Sitesi'nin yolların onarılmasını sağladı.

Sanayi esnafının yol çilesi sona erdi
Sanayi esnafının yol çilesi sona erdi
GİRİŞ 12.01.2015 11:58 GÜNCELLEME 12.01.2015 11:58

Yetersiz altyapı nedeniyle yer yer yarım metrelik çukurların bulunduğu yol, yağışlı havanın yarattığı çamur birikintileriyle esnafa sıkıntı yaratıyordu. Iğdır Küçük Sanayi Sitesi esnafının uzun süredir yaşadığı yol sorunu, iş adamı Okuklu'nun yardımıyla sona erdi.

Yolun onarımı için harekete geçen Okuklu, 5 kamyon ve 3 iş makinesi ile bir gün içinde yolları düzeltti.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Iğdır Küçük Sanayi Sitesi Yaşatma ve Dayanışma Derneği Atakan Taşkınsu, yardımından dolayı Okuklu'ya teşekkür etti.

Taşkınsu, birçok esnafın su birikintileri nedeniyle dükkanını açamaz hale geldiğini vurgulayarak, "Sanayi sitesindeki 50 noktada yollar kullanılamaz halde. En ufak bir yağışta bile yol göle dönüyordu. Belediye bu sorunumuza el atmadan Yılmaz bey gerekeni yaptı. Allah böyle hayırsever iş adamlarını var etsin" dedi.

İş adamı Okuklu ise memleketi Iğdır'da en güzel hizmetleri yapmak için çabaladığını söyledi.

Azerbaycan'da önemli yatırımlar yaptığına işaret eden Okuklu, şöyle konuştu:

"Iğdır benim memleketim. Hemşehrilerimin sıkıntısı, benim sıkıntımdır. Buradaki sanayi sitesinde esnaflarımızın zor günler geçirdiğini duydum ve hemen harekete geçtim. Esnaf, bir şehrin ekonomisinin bel kemiğidir. İnşallah yolların yapılmasıyla esnafımız daha rahat çalışacak. Iğdır'da önemli hizmetler yapacağım. Halka hizmet, Hakk'a hizmettir. Küçük hesaplar peşinde olan biri değilim. Tek amacım, Iğdırlı hemşehrilerimin rahat yaşam sürmesi. Bunun için elimden geleni yapıyorum ve yapmaya da devam edeceğim. Sanayi esnafına verdiğim sözü, kısa sürede yerine getirmenin huzuru içindeyim."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!