Aydın'dan kısa kısa

AK Parti Didim İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'na Kaan Özal Duran seçildi.

Aydın'dan kısa kısa
Aydın'dan kısa kısa
GİRİŞ 12.01.2015 16:34 GÜNCELLEME 12.01.2015 16:34

Didim Ticaret Odası Aytaç-Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi'nde tek listeyle gidilen kongrede, Duran ilçe gençlik kolları başkanı oldu.

Kongrede konuşan AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, teşkilatın güçlü olduğunu görmenin kendileri için kıvanç kaynağı olduğunu belirterek, "Bu zor görev için ellerini taşın altına koyan bu gençliğe teşekkür ederim. AK Parti iktidarından söz edebiliyorsak, bu gençliğin sayesindedir" dedi.

AK Parti Aydın Gençlik Kolları İl Başkanı Sami Üner de "Özellikle lise çağında ve üniversitede okuyan gençleri partimize kazandırmalıyız. Didim'de belediyeyi alabilmek için ivedilikle çalışmalar başlatmak gerekir" diye konuştu.

Kuşadası'nde Briç Festivali

Kuşadası 20. Briç Festivali, bir otelde gerçekleştirildi.

Kuşadası Briç Spor Kulübü ile Kuşadası Belediyesi'nin düzenlediği 2 gün süren festivale 33 takım ve 53 oyunca katıldı.

'Senyör' kategorisinde Emrah Küçüksarıcıoğlu, Tolga Çakırgöz, kadınlarda Serap Özsoy ve Şebnem Ertenoğlu, karışık kategoride ise Ahmet Okay Simsar ve Nurten Demirel birinci oldu.

İlk üçe giren Berberoğlu, Altınşehir ve Kuşadası takımlarına ödüllerini Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy verdi.

Nazilli Belediyesi mezarlık için arsa aldı

Nazilli Belediyesi mevcut mezarlıklarda yer kalmamasından dolayı 17 dönümlük arsa satın aldı.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık, mevcut mezarlıklarda yer kalmadığını, bunun için ilçeye yeni bir mezar yeri kazandırdıklarını belirtti.

Alıcık, "İlçe genelinde mevcut mezarlıklarımız dolmuş durumda. Bu yüzden yeni yer arayışları içerisine girmiştik. Mevcut Eğriboyun mezarlığımızın yanında bulunan, 17 dönüm araziyi 200 bin liraya satın alarak mezarlığa dönüştürdük. Şu anda ilçemize 5 yıllık bir mezar yeri kazandırdık"

Didim'de "Altınkum Güzelleştirme ve Sağlıklılaştırma Projesi" çalışmaları

Didim Belediyesi ekipleri, "Altınkum Güzelleştirme ve Sağlıklılaştırma Projesi" çalışmaları kapsamında tadilat çalışmalarına başladı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, "Bizler esnafımıza her zaman her konuda yardımcı oluyoruz. Altınkum'u hep birlikte güzelleştireceğiz. Çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlayıp, yaz sezonuna yetiştirmeyi planlıyoruz. 2015 turizm sezonunda pırıl pırıl, sağlıklı bir Altınkum göreceğiz" dedi.

Kur-an'ı Kerim hediye edildi

İzmir Karşıyaka Sevgi ve Tasavvuf Derneği'nce Çine ilçesinde düzenlenen "Kur'an-ı Kerim Işığında Aile Saadeti" adlı konferansta, davetlilere Kur'an-ı Kerim dağıtıldı.

Çine Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, tasavvuf müziği ile sema gösterisi de yapıldı.

Program sonunda davetlilere Kur-an'ı Kerim ve tesbih hediye edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı