Batman'da kuyumcudan hırsızlık

Batman'da kuyumcudan 3 bin liralık altın satın alan biri kadın 2 kişi, iş yeri sahibinin dalgınlığından yararlanarak 3 bileziği de çaldı

Batman'da kuyumcudan hırsızlık
Batman'da kuyumcudan hırsızlık
GİRİŞ 23.01.2015 17:27 GÜNCELLEME 23.01.2015 17:27

Batman'da 3 bin liralık altın satın alan iki kişi, kuyumcunun dalgınlığından yararlanarak 3 bileziği de çaldı. Hırsızlık olayı güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, 1. Caddedeki Celbek Kuyumcular Pasajı'nda bir kuyumcu dükkanına gelen 1'i kadın 2 kişi, 3 bin liralık altın satın aldı. Kuyumcu Ertan Ay'ın dalgınlığından yararlanan zanlılar 7 bin lira değerinde 3 bileziği de çaldı.

Ay, hırsızlık olayını polise bildirdi. Polis, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit ettiği 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Batman Kuyumcu Esnafı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şehmus Kaplan yaptığı açıklamada, kuyumcu esnafını uyararak, el çabukluğu ile bu tür hırsızlıkların yapıldığını söyledi.

Meslektaşlarının daha dikkatli olması gerektiğini vurgulayan Kaplan, şöyle konuştu:

"Biri kadın iki kişi hırsızlık olayını gerçekleştiriyor. Hafif yüzükleri tablaya bırakıp, ağır olanlarla değiştiriyorlar. Bunun yanı sıra bazıları da geldikleri zaman güven verircesine hareket ediyorlar. Aradan da el çabukluğu ile altınları alıyorlar."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü