Emniyet Müdürü Özüdoğru'ya veda yemeği

İçişleri Bakanlığı'nın atama kararıyla Burdur Emniyet Müdürlüğüne atanan Bilecik Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru'ya veda yemeği düzenlendi

Emniyet Müdürü Özüdoğru'ya veda yemeği
Emniyet Müdürü Özüdoğru'ya veda yemeği
GİRİŞ 24.01.2015 10:34 GÜNCELLEME 24.01.2015 10:34

İçişleri Bakanlığı'nın atama kararıyla Burdur Emniyet Müdürlüğüne atanan Bilecik Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru'ya veda yemeği düzenlendi.

Özüdoğru için Polisevi'nde düzenlenen yemeğe, Vali Ahmet Hamdi Nayir, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil İbrahim Aktepe, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, İlçe Emniyet Müdürleri ve Müdür Yardımcıları ile personel katıldı.

Vali Nayir, burada yaptığı konuşmada, memuriyetin tecellisinin bir yerde göreve başlayıp hizmet ettiğini daha sonra başka bir göreve atandığını hatırlatarak, "Bu tür ayrılışlar olmasa belki müdürümüzün burada çalışma fırsatı olmayacaktı. 20 aylık hizmet süresinin 11 ayında birlikte çalıştık. Görevini seven, uyum konusunda büyük başarı sağlayan hem kendi teşkilatıyla hem diğer birimlerle hem de Bilecik halkıyla göstermiş olduğu uyumuyla burada iz bıraktı. Beraber çalışmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. İlimizin asayiş hizmetlerine vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Rektör Özcan da dünyadaki en kıymetli sermayenin dostluk olduğunu ifade etti.

Emniyet Müdürü Özüdoğru ise emniyet teşkilatında yarın gidecekmiş gibi belirledikleri hedefleri gerçekleştirmek için çalışmak zorunda olduklarının bilincinde olduklarını belirterek, "Teşkilatta, hiç ayrılmayacakmış gibi çalışmalarımızı devam ettirmemiz gerekiyor. Bilecik çalışmak istediğimiz en güzel yerlerden birisi olduğunu gördüm. Bilecik halkının huzurlu yaşaması için gayret gösterdik. Güvenlik açısından bir vatandaşımızın sıkıntısı varsa onu kendi sorunumuz olarak bildik. Bütün arkadaşlarım özveriyle çalıştı. Halkımızın polisi olan güvenini sarsmadıkları için mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Nayir, Tuğgeneral Koç, Alpay Sır, Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Erdoğan ve Bozüyük İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner tarafından Özüdoğru'ya çeşitli hediyeler verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti