Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, çalışanlarla bir araya geldi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye çalışanlarıyla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, çalışanlarla bir araya geldi
Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, çalışanlarla bir araya geldi
GİRİŞ 28.01.2015 10:30 GÜNCELLEME 28.01.2015 10:30

Yalıncak Mahallesi'nde bulunan ek hizmet binasında çalışanlarla bir süre sohbet eden Gümrükçüoğlu, Trabzon'u geleceğe taşımak için gayret gösterdiklerini belirtti.

Gümrükçüoğlu, yaptıkları çalışmaları personelle birlik ve beraberlik içerisinde sürdürdüklerini ifade ederek, "Sizlere güveniyoruz, hepinizi çok seviyoruz. Bütün arkadaşlara başarılar diliyorum ve bugüne kadar gösterdikleri gayretlerden ötürü de teşekkür ediyorum" dedi.

AFAD ekiplerine de son çığ felaketi başta olmak üzere afetlerde gösterdikleri üstün gayret ve fedakarlıklardan dolayı teşekkür eden Gümrükçüoğlu, "Son çığ felaketinde AFAD ekiplerimizin gayretlerini unutmadık. Bu felakette 5 vatandaşımızı kaybettik ama hiç olmazsa onların cansız bedenlerine ulaşabilmek için yoğun gayret gösterdiler. Bizim ekiplerimiz de iş makineleriyle orada canla başla çalıştılar. Hepinize şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Gümrükçüoğlu, çalışanlarına sigara içmemeleri konusunda da tavsiyelerde bulunarak, sigaranın akciğer kanseri başta olmak üzere çok çeşitli kanserlere ve kalp damar hastalıklarına neden olduğunun tıp biliminde ispatladığını kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti