Işıklandırmalar Tatvan'a renk kattı

Tatvan Belediyesi tarafından "Kent Aydınlatma" Projesi kapsamında çarşı merkezinde yapılan ışıklandırma, ilçeye güzellik kattı

Işıklandırmalar Tatvan'a renk kattı
Işıklandırmalar Tatvan'a renk kattı
GİRİŞ 28.01.2015 17:11 GÜNCELLEME 28.01.2015 17:11

Bitlis'in Tatvan İlçe Belediyesi tarafından hazırlanan "Kent Aydınlatma" Projesi kapsamında çarşı merkezinde yapılan ışıklandırma ilçenin güzel görünüm kazanmasını sağladı.

Yapılan çalışma sonucunda ilçenin farklı noktalarına dekoratif şehir ışıklandırma direkleri yerleştiren Tatvan Belediyesi, ilçeye estetik ve güzel bir görüntü kazandırdı.

Kent aydınlatma çalışmalarının ayrıca Sahil İskelesi ve Yeni Çarşı'da da yapıldığını belirten Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, bu çalışmalara bir yenisi daha ekleyerek, şehir merkezine 10 adet estetik ışıklandırma direği konulduğunu söyledi.

Yapılan ışıklandırma çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme yapan Aksoy, şunları söyledi:

"Yaptığımız kent aydınlatma çalışmaları ile şehrimizin saklı güzelliğini ortaya çıkarmış olduk. Doğunun göz bebeği olarak tanımladığımız güzel ilçemizi, bölgede model bir şehir olması yönünde yaptığımız bu çalışmalarla estetik yönden çekici kılacak dekoratif şehir ışıklandırmaları ile donattık. Daha önce İskele ve Yeni Çarşı caddelerinde bu projeyi uygulamıştık. Şuan da şehir merkezine de estetik ve göze hitap eden aydınlatmalar yaptık. Sahil Projemizin başlamasıyla, sahil şeridi boyunca aynı aydınlatmaları kullanarak ilçemizin görselliğine katkıda bulunacağız."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı