Erdoğan'ın kızları Özgecan'ın evinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızları Sümeyya Erdoğan ve Esra Albayrak, Mersin'de öldürülen Özgecan'ın evine taziyeye gitti.

Erdoğan'ın kızları Özgecan'ın evinde
Erdoğan'ın kızları Özgecan'ın evinde
GİRİŞ 15.02.2015 12:10 GÜNCELLEME 15.02.2015 13:07
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızları Sümeyya Erdoğan ve Esra Albayrak, Mersin’in Tarsus ilçesinde 3 gündür kayıp olarak aranırken ormanlık alanda öldürüldükten sonra yakılmış halde cesedi bulunan üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın ailesine taziye ziyaretine geldi.

Sümeyye Erdoğan, kardeşi Esra Albayrak, bu sabah beraberinde Mersin Valisi Özdemir Çakacak, eşi Kevser Çakacak, İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, AK Parti Mersin Milletvekili Münevver Ökten ve AK Parti İl Başkanı İsmail Taşpınar’la birlikte Aslan ailesinin Barış Mahallesi’ndeki evine gelerek acılarını paylaştı, baş sağlığı diledi.

''BU İŞİN PEŞİNDE OLACAĞIZ''

Taziye evinden çıkışta kısa bir açıklama yapan aynı zamanda Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Başkan Vekili olan Sümeyye Erdoğan, "Çok acı bir durum, kelimelerle ifade etmek çok zor. gerçekten zor, korkunç bir durum. Biz olabildiğince acılarını paylaşmak üzere buraya geldik. Çok güzel insanlar, çok asil insanlar ama tabii ki bizim asıl amacımız bu canilerin, bu canavarların en ciddi şekilde, en etkili şekilde cezalarını almaları. Biz bunun peşinde olacağız. Biz dernek olarak da bunun takipçisi olacağız. Elimizden geleni yapacağız" dedi.

YORUMLAR 28
  • Arda 9 yıl önce Şikayet Et
    Ah..! Şu medya müstezce diziler ve eyitm yanlışlığı tüm toplumun köküne dinamit koydular. Ben dahil bu acı olayda herkes sorumlu özellikle medya ve eyitimciler
    Cevapla
  • BATMANLI 9 yıl önce Şikayet Et
    Saygı değer yetkililer eğer bu ülkede can,mal ve namus güvencesi olmuş olsaydı Bu gün bu ülkede Allah'ın izniyle bu acıyı yaşamazdık.Çok uzun bir zaman değil münevver karabulut, Kayseri' de üç küçük çocuk olayı, ve yine Kars'ta küçük bir erkek çocuk olayı ben buradan TBMM' de bulunan büttün halkın millet vekillerine sesleniyorum. Eğer zamanında bu ve buna benzer olaylara karışan o vahşi hayvanlara dünyanın gözü önünde iddam kararını çıkarıp canlı, canlı iddam edilselerdi bu gün herhalde vahşice öldürülen kardeşimiz özgecan aslan'ı kurban vermeyecektik.
    Cevapla
  • adem 9 yıl önce Şikayet Et
    Rütürk dizilier konusunda daha etkin olmalı Diziler aile yapimizi ve şittedi artmasina neden oluyor
    Cevapla
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    Erkek olduğum halde korkuyorum maşallah kızlar da hiç korku yok .korku iyidir daha uzun yaşatır.
    Cevapla
  • Gül 9 yıl önce Şikayet Et
    Müebbed ceza olamz hemen idamm.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber