Özgecan için kart basmama eyleminde arbede

Mersin’de katledilen Özgecan Aslan cinayetine karşı protesto yapan Muğlalı kadınlar, otobüse akbil basmadan binmek isteyince arbede çıktı.

GİRİŞ 17.02.2015 22:25 GÜNCELLEME 18.02.2015 00:15
Bu Habere 148 Yorum Yapılmış

Slogan atarak otobüse binen kadınlar kimsenin otobüse kart basmamasını istedi. Bunun üzerine şoför tepki göstererek “Herkes kart basacak” dedi. Kadınların kart basmama konusunda ısrarı üzerine şoför "Ne alakası var" diyerek kapıyı kapattı ve otobüsü hareket ettirmeye başladı.

"BUNUN ÖZGECAN'IN ÖLÜMÜYLE NE İLGİSİ VAR"

Sosyal medyada kimileri eyleme destek verirken, kimileri ise "Bunun Özgecan'ın ölümüyle ne ilgisi var" diyerek kart basmamaya tepki gösterdi.

YORUMLAR 148
  • Tuğba 9 yıl önce Şikayet Et
    Yani saçmalık ötesi, otobüsteki diğer insanlar yine sakin kalmışlar. Ben olsan ne hakkınız var benim hakkımı yemeye otobüsü bekletiyorsunuz diye şoföre arka çıkardım. Bir de adama çıkışıyorlar şiddet uyguluyorsun bize diye, bir bayan olarak utandım gerçekten. Az kafanızı çalıştırın, eylem yapmayı bile beceremiyoruz resmen.
    Cevapla
  • Efendi 9 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş millet kadın hakkı bahanesiyle erkekleri ezmeye başladı. Artık zulüm yapmanın ya da zulme uğramanın cinsiyeti olmadığını anlamaka lazım. Beyin ne için var?
    Cevapla
  • selen 9 yıl önce Şikayet Et
    burda kadınlar a dan z ye kadar haksız.bende bayanım ama burda hemcinslerime verecek bir hak göremedim.otobüse binmeden önce nezaketli bir dil ile şoför bey eylem yapıyoruz özgecan için dese adam tamam der buyrun binin ama kadınların orada ki tepkisi çok yanlış babasının aracına biner gibi ahıra girer gibi olmaz bu işler.ortada bir sorun varsa bunu ısrarcı ve mecburiyetçi tavırlarıyla kadınlar yapıyor.(otobüste ki kadınlardan bahsediyorum şuan ki videoya istinaden kesinlikle diğer bayanları karıştırmıyorum)
    Cevapla
  • osman numan 9 yıl önce Şikayet Et
    bende hemen markete gidecem özgecan diyecem sepeti dolduracam. beş kuruş para yok.. kasiyer para isterse özgecan diye bağırmak yeterli..
    Cevapla
  • osmanlı tokadı 9 yıl önce Şikayet Et
    işte buda ukalıgın daniskası buda istismarın daniskası aynen chpli vekilin dans etmesi gibi tut neresinde tutarsan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak