Eğitim seminerinde başarılı olanlara sertifika verildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Makine İkmal Şube Müdürlüğü atölyesinde çalışan personellere yönelik düzenlenen hizmet içi eğitim seminerinde başarılı olanlara, törenle sertifikaları verildi.

Eğitim seminerinde başarılı olanlara sertifika verildi
Eğitim seminerinde başarılı olanlara sertifika verildi
GİRİŞ 03.03.2015 14:26 GÜNCELLEME 03.03.2015 14:26

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Hacı Hasan Kavuk Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ve 4 ay süren seminerde, iş sağlığı, iş hayatı, iletişim, meslek etiği ve çevreyi koruma konularında 64 personele toplam 88 saat eğitim verildi.

Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Şube Müdürlüğünde düzenlenen sertifika töreninde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, temel amaçlarının Malatya'ya en güzel hizmeti vermek olduğunu kaydederek, "Hizmet içi eğitim seminerleri gerçekten çok önemli, buradaki konuları da arkadaşlarımız çok güzel seçmişler. Burada bir ekip ruhu, bir takım ruhu oluşturulmuş. Bu da bizlere son derece mutluluk veriyor. Elimizde bulunan mevcut kaynağı sağlıklı bir şekilde yönetmemiz gerekiyor. Bunun için yapmış olduğumuz işe büyük önem vermemiz gerekir. Buradaki başarı sahadaki çalışmalara yansımaktadır. Bu başarının daha ileri noktalara gideceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Törene, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Uçak, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Memduh Büyükkaya, Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Derviş Yoldaş ile Makine İkmal Şube Müdürlüğü atölye çalışanları katıldı.

Eğitim programında başarılı olan 64 personele sertifikaları verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi