Baransu'nun eski eşi polise 5 çuval evrak getirdi

Mehmet Baransu'nun eski eşi Esra Konur, polise Baransu'ya ait olduğu iddiasıyla 5 çuval dolusu gizli belge ve dijital veri getirdi.

Baransu'nun eski eşi polise 5 çuval evrak getirdi
Baransu'nun eski eşi polise 5 çuval evrak getirdi
GİRİŞ 05.03.2015 19:04 GÜNCELLEME 05.03.2015 21:06
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Tutuklanarak cezaevine konulan gazeteci Mehmet Baransu'nun eski eşi Esra Konur, polise Baransu'ya ait olduğu iddiasıyla 5 çuval dolusu gizli belge ve dijital veri getirdi.

Esra Konur dün öğleden sonra beraberinde avukatı Murat Sultan Su ile birlikte Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne geldi. Avukata ait otomobil ile gelen Konur, beraberinde 5 çuval getirdi. İçerisinde Baransu'ya ait gizli evrak ile dijital veriler olduğu öne sürülen çuvalları terör polisine teslim etti. Çuvalların Baransu'nun avukatlarının emniyete gelmesinin ardından açılacağı öğrenildi.

METRİS CEZAEVİ'NDE

Gazeteci Mehmet Baransu, Balyoz'da kumpas iddiasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 2 Mart günü 'Devletin gizli belgelerini temin etmek' ve 'Devletin güvenliğine ilişkin belgeleri tahrip etmek, amacı dışında kullanma ve hile ile alma ve çalma' suçlarından tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konulmuştu.

YORUMLAR 43
  • yurdakul 9 yıl önce Şikayet Et
    Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    "beni tutuklarlarsa aynı zamanda elimdeki bütün delilleri savcılığa veririm. kimseye bakacak yüzleri kalmaz" gibi bir ifadesi vardı. twitterden de bildiğim kadarıyla eski eşi bu şahsı destekliyordu. acaba belgelerin içeriği ne?
    Cevapla
  • ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Askeriyede bir değişiklik yok sadece Genlkurmay Başkanı dine karşı müspet. 12 yılda bir askeri öğrenci sadece Üsteğmen olur. Anlayacağınız 28 Şubat kadrosu hala görevde!!!
    Cevapla
  • cik...cik...paralelcilrr 9 yıl önce Şikayet Et
    Cik"cik" paralelciler"" nasıl keyfleriniz..... Takmayın kafanıza""" Bir beddua seansıyla sizler bu işi bitirirsiniz..... Haydin hemen başlayın bedduaya.....
    Cevapla
  • irmak 9 yıl önce Şikayet Et
    Bosanan eslerin intikami cok aci oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır