Genel seçimlere doğru

AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Akın: - "Sevdalısı olduğumuz partimizde elimizden gelen gayreti yapmaya hazırız"

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 06.03.2015 15:57 GÜNCELLEME 06.03.2015 15:57

AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Nutku Akın, milletvekili olduğu takdirde AK Parti'nin gösterdiği hedefler doğrultusunda azimle çalışacağını belirtti.

Akın, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş tarafından yaklaşık bir hafta önce Ankara'da düzenlenen Ekonomi Kulübü Toplantısı'nda kendisine iş hayatında gösterdiği gayret ve başarıdan dolayı rozet verildiğini hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son 12 yılda ekonomiye önem verdiğini dile getiren Akın, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan'ın gösterdiği hedefler doğrultusunda bizler de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Parti'nin kurulduğu günden beri ekonomide gösterdiği gayretler ortadadır. Biz de sevdalısı olduğumuz partimizde elimizden gelen gayreti yapmaya hazırız. Sayın Başbakan Yardımcımız Kurtulmuş'un bizlere takdim ettiği rozetten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum."

Milletvekili olduğu takdirde partinin gösterdiği hedefler doğrultusunda azimle çalışacağını ifade eden Akın, "Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu ile beraber ülkemizi ve Aksaray'ımızı, 2023 hedeflerine ulaştırmak için var olan gücümüzle çalışacağız. Milletvekili olsam da olmasam da Aksaray'ımızın gelişmesi için çalışmalarımı sürdüreceğim" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır