İzmir'de şiddet gören kadını jandarma kurtardı

Jandarma ekipleri, Çeşme ilçesinde eşinden şiddet gördüğü bildirilen bir kadını kurtardı

İzmir'de şiddet gören kadını jandarma kurtardı
İzmir'de şiddet gören kadını jandarma kurtardı
GİRİŞ 06.03.2015 18:26 GÜNCELLEME 06.03.2015 18:26

İzmir'in Çeşme ilçesinde eşinden şiddet gördüğü bildirilen bir kadın jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Çeşme ilçesine bağlı Ovacık Mahallesi'nde T.Y'ye ait evde kadına yönelik kötü muamele ihbarını alan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, söz konusu adrese gitti. Kapıyı açtıran jandarma ekipleri, yüzünün ve elbiselerinin kanlı olması üzerine, T.Y'yi gözaltına aldı.

Bu sırada evden koşarak jandarma ekiplerine sığınan T.Y'nin karısı M.Y.'nin ifadesinin alınmasının ardından Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi'ne teslim edildi.

Şiddet gördüğünü söyleyen kadının ifadesi

M.Y. jandarmaya verdiği ifadede eşi T.Y'nin kendisini dün gece "gezelim" diyerek aradığını, öldürülmekten korktuğu için yanına gizlice bıçak aldığını anlattı.

M.Y, araç ile yola çıktıklarında eşinin silahla kendisini tehdit ettiğini, tabancanın kabzasıyla kafasına vurduğunu, bu esnada boğuşmaya başladıklarını ve aracın yoldan çıkarak çamura saplandığını, eşinin bir akrabasını arayıp kendilerini eve götürmesini istediğini, gelen kişiye bir şey söylemesi halinde ise kendisini öldüreceğini söylediğini öne sürdü.

Eve geldikten sonra ise T.Y'nin, kendisine "Seni işkenceyle öldüreceğim" dediğini, elektrik kablosuyla bağlayarak sopayla defalarca kollarına ve dizlerine vurduğunu anlatan M.Y, eşinin, hiçbir şey belli etmeden son kez ablasını arayabileceğini söylemesi üzerine ablasını aradığını, ablasının da olayı farkederek durumu jandarmaya bildirdiğini ifade etti.

Olay ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...