Genelkurmay: Roket mermisine karşılık verildi

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye sınırında Türk topraklarına düşen roket mermisine karşılık verildiğini açıkladı.

Genelkurmay: Roket mermisine karşılık verildi
Genelkurmay: Roket mermisine karşılık verildi
GİRİŞ 07.03.2015 00:12 GÜNCELLEME 07.03.2015 07:34
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Suriye’nin Cerablus bölgesinde PYD / PKK ile DEAŞ arasında devam eden çatışmalar esnasında, Gaziantep Kara Kuvvetleri 1’inci Hudut Alay Komutanlığı, Oğuzeli Köprübatı Hudut Karakol sorumluluk sahasında, karakolun 950 metre doğusunda bulunan nöbet mevzisinin 8-10 metre güneyine, el yapımı bir roket mermisi düştüğü belirtilerek olayda herhangi bir zayiat ve hasar meydana gelmediği kaydedildi.

Angajman kuralları çerçevesinde, Suriye tarafında, söz konusu el yapımı roket atışının yapıldığı yer olarak değerlendirilen bölgeye, misli ile karşılık verildiği bildirildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 15
  • putkıran 9 yıl önce Şikayet Et
    resimdeki tanklar m-48 m-60 eski amerikan tanklari.elimizde son teknoloji tank yok.eli yüzü düzgün denebilecek az sayida alman leopard tanki var.altay tanklari prototip asamasinda seri üretime gecilmedi.ordunun cok eksigi var.zaten öyle olmasa pkkyla otuz sene ugrasmazdik,cok az sayida saldiri helikopterimiz var.ataklar daha deneme asamasinda.nato yüzünden geri kaldik.
    Cevapla
  • cemal 9 yıl önce Şikayet Et
    murat sen küçüksün galiba 2002 öncesi mhp nin koalisyon ortağı olduığunda ülkeyi imf ye köle ettiler onlarca banka batırdılar yani Allah korusun
    Cevapla
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    Tek çare Mhp
    Cevapla
  • putkıran 9 yıl önce Şikayet Et
    suriyenin az olan gücüde bitti.ama yakin tarihte bir savas ciksa bizim eski tanklar cok cabuk pert olur.isid bizi zorlar.
    Cevapla
  • efe 9 yıl önce Şikayet Et
    Sen neyin kafasındasın putkıran.
    Cevapla
  • putkıran 9 yıl önce Şikayet Et
    altay seri üretime gecmedi.bu durumda altay tanklarimiz yok ki zaten kac adet motor alabilirsek o akdar üretiriz.amerikanin eski silahlariyla hodri meyan desen ne yazar? suriyede iraktada da vardi o silahlar.yav hodri meydan yazmakla olmuyor klavye canavari :) isid gelince pkk gibi arkadan bakmadan kacma da.
    Cevapla
  • hodri meydan :) 9 yıl önce Şikayet Et
    hodri meydan :)
    Cevapla
  • yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    altay tanklarımız var nükleer saldırılara karşı testleride yapıldı
    Cevapla
  • ferman 9 yıl önce Şikayet Et
    Ölen ve öldürülen bütün gençlerin iki eli de yakamizda olacak. Bu kardeş katlinin sebebi basta tepemizdekiler sonrada onları seçen bizleriz. Allah bu millete şuur versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!