PKK askeri üs bölgesine saldırdı

Genelkurmay, PKK'lı teröristlerin Hakkari'de Keri Tepe Üs bölgesine silahlı saldırıda bulunduğunu açıkladı.

PKK askeri üs bölgesine saldırdı
PKK askeri üs bölgesine saldırdı
GİRİŞ 15.03.2015 13:50 GÜNCELLEME 15.03.2015 14:35
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığınca, Hakkari'de bölücü terör örgütü mensubu bir grup tarafından Keri Tepe Üs bölgesine silahlı saldırıda bulunulduğu, Mehmetçiğin karşılık vermesiyle teröristlerin bölgeden kaçtığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sayfasında yer alan bilgiye göre, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, bölücü terör örgütü mensubu bir grup tarafından, Dağlıca bölgesindeki Keri Tepe Üs Bölgesine silahlı saldırıda bulunuldu. Mehmetçiğin anında karşılık vermesiyle teröristler bölgeden kaçtı. 

Terör örgütü mensupları, Şırnak Güçlükonak'ta da "Köye Dönüş Projesi" kapsamında adres tespiti yapmak için görevlendirilen konvoya uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Gruba ateşle karşılık verildi.

Şanlıurfa'ın Suruç ilçesinde, bölücü terör örgütü mensubu bir kişi yakalandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 78
  • Cemil Kiraz 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu vahşilerle konuşmak, anlaşma yapmak, müzakere etmek boşuna kürek çekmektir. İnsanlık tarihinin en vahşi terör örgütü olan PKK için yapılması gereken nettir, açıktır; sonuna kadar ve kesintisiz operasyon, nefes almalarına dahi izin verilmemeli. Soylarına kibrit suyu.
    Cevapla
  • misafir 42 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür olaylar başka hesapları olan bitmeye yüz tutmuş gurupların en son çırpınışlarıdır..
    Cevapla
  • Analar ağlamıyor... 9 yıl önce Şikayet Et
    çünkü: Kaçanın anası ağlamazmış :)) Yaşanan süreç müzakere,çözüm vs. aşamalarını çoktaan aşmış. Kaçma süreci bu kaçma! Tıpkı Süleyman Şah'ı sırtlayıp kaçtığımız gibi... Ama böyle başa böyle traş! Haktır! Müstehaktır!
    Cevapla
  • Tarhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Şehit haberleri bekleyen kör vicdanlara sesleniyorum boşuna bekliyorsunuz üç senedir beklediğiniz bu haberi alamayacaksınız ufak tefek bazı münferit olaylar sizin iştahınızı kabartıyor ama avucunuzu yalıyacaksınız artık geriye dönüş olmaz sizler gibi karşı grup içinde de bu süreç başarıya ulaşmasın istiyen çıkar
    Cevapla
  • abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    bölgeden birisi olarak söylüyorum.... iş çoktan bitmiş... sadece oyun oynanıyor... hükümet buraları gözden çıkarmış... sadece halkı alıştırma süreci var... boşuna ümitlenmeyin!!!!
    Cevapla
  • Derp 9 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah öyledir. O bölgesadece yük ülkemizin üzerinde. Eğer istiyorlarsa özgürlükleri verilmeli onlara, birleşsinler isterlerse güneydeki kürt bölgeleriyle.. Zaten Kürtler avrupalı fln değiller, işleri yok AB'de. Kendileride diyor zaten İranlı olduklarını, İranda diyor bunu, kendi kültürlerinden çıkmış bir medeniyet olduğunu.. Bunu biz Türklerde söylüyoruz.. Bırakalım birleşsinler, HDI seviyemiz, GDP per capitamız bi anda tavan yapar, borçlanma ihtiyac tabanımız bi anda dibe vururdu. Kaçakçılığın, kayıtdışılığın ve vergi kaçakçılığının işsizlik verisiyle birlikte hemen hemen yokolacağını hesaba bile katmıyorum. Yakındaki ege adaları, kuzey kıbrıs ve suriyenin batısıda bize kalır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...