Diyarbakır'dan sınıra 'Kirpi' sevkiyatı

Diyarbakır'dan Irak ve Suriye sınırına 'Kirpi' ismi verilen mayına dayanıklı zırhlı personel taşıyıcı araç sevk edildi.

Diyarbakır'dan sınıra 'Kirpi' sevkiyatı
Diyarbakır'dan sınıra 'Kirpi' sevkiyatı
GİRİŞ 24.03.2015 15:38 GÜNCELLEME 24.03.2015 15:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

 Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte Irak ve Suriye sınırlarında zaman zaman askeri hareketlilik görüldü. Bölgede mayın ve uzaktan kumandalı patlayıcılara karşı dayanıklı olan ve her biri yaklaşık 15 personel taşıyabilen, 'Kirpi' ismi verilen zırhlı araçlardan oluşan konvoy Diyarbakır'dan geçerek Mardin yönüne gitti. Yaklaşık 30 Kirpi aracından oluşan konvoya Diyarbakır'dan geçişte bir polis aracı eskortluk yaparak Mardin sınırına kadar götürdü. Kirpi araçlarından oluşan konvoya olası saldırıya karşı ayrıca sinyal kesici Jammerlarda eşlik etti. Kirpi'lerin araçlarının Suriye ve Irak sınırındaki birliklerde konuşlandıralacakları belirtildi.

YORUMLAR 7
  • bilo 9 yıl önce Şikayet Et
    bir mayınlık işleri var..!
    Cevapla
  • ömer 9 yıl önce Şikayet Et
    seninde bir sıkımlık canın var onu nasıl edecez
    Cevapla
  • bu askerlerimize... 9 yıl önce Şikayet Et
    bu askerlerimize, subay astsubay ve diğer tüm askeri personelimize Yüce Rabbimiz güç, kuvvet, iman versin inşallah. onları Allah korusun inşallah. Onları sevmeyen, onları çekemeyen, onları düşman olarak görenlerinde Allah kalplerine göre versin inşallah!!! Ben olsam oradan geçerken her kirpinin üzerine bir bayrak asardım. Sevmeyenlere, onların sayesinde orada rahat yaşayanlara, hainlere göstere göstere gezdirirdim o askeri arabaları..
    Cevapla
  • türk 9 yıl önce Şikayet Et
    hani peşmergeleri karşılayan vatan severleri göremiyoruz. bunlar sadece türk olanları korumak içinmi gidiyor.
    Cevapla
  • ömer 9 yıl önce Şikayet Et
    ne pyd miş arkadaş .. destek vermesi eksik olsun ırakta verdiniz desteği ağababanız abd ye ırağın hali ortada bukadar mazlum kanına ortaksınız iflahmı olacaksınız . çokkk kahramansınız!!!! pydymiş .devlet gerçekden işid e destek vermeli nusrayada
    Cevapla
  • dede 9 yıl önce Şikayet Et
    kürtlerin size ihtiyacı yok.devletin pydye ihtiyacı var..süleyman şahta gördük...devlet kürtlere karşı ışide destek verirse kusura bakma orduyu da desteklemez karşılamaz...!
    Cevapla
  • Sıkıntı Yapma Kardeşim 9 yıl önce Şikayet Et
    Kimsenin hakkı kimsede kalmayacak, bugün nankörlük edenler işlerine geleni görenler gelmeyeni görmeyenlerin hesabı ya bu dünyada ya ahirette sorulacak. Rabbim bize hayırlı kullanırdan olmayı, vatanına milletine hayırlı insanlar olmayı nasip etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü