Savcıyı şehit eden örgütle ilgili şok iddia!

Savcı Kiraz'ı şehit eden teröristlerin bağlı olduğu örgütün ses getirecek yeni eylemlere hazırlandığı istihbarat raporlarına yansıdı.

Savcıyı şehit eden örgütle ilgili şok iddia!
Savcıyı şehit eden örgütle ilgili şok iddia!
GİRİŞ 01.04.2015 08:21 GÜNCELLEME 01.04.2015 15:40
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Savcılarından Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden örgütle ilgili Vatan yazarı Murat Çelik istihbarat birimlerine yansıyan bazı bilgileri bugünkü yazısında paylaştı.
 
ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’ne düzenlenen intihar saldırısı sonrası, aynı örgütün, büyük şehirlerde ses getirecek yeni eylemler düzenleyebileceği bilgisinin istihbarat raporlarında yer aldığını söyleyen Çelik yazısının devamında şu çarpıcı bilgilere yer verdi;

Hatta daha da ötesi... Örgütün, siyasi suikastler gerçekleştirebileceği...
 
- Örgütün, metropollerde, özellikle de metropollerin varoşlarında yeni militan edinme çalışmalarını yoğunlaştırdığı, bu bölgelerden gençleri saflarına kattığı bilgisi de yine konuşulanlar arasındaydı.
 
- Cumhuriyet Savcısı Kiraz’ı şehit eden örgütün, uluslararası istihbarat örgütleri ile zaman zaman yakın temas içinde olduğu ve bazı eylemlerinde bu temasların izlerine rastlanabileceği görüşünü de pek yabana atmamak gerekiyor.
 
- Hedef seçilen savcının elindeki Berkin Elvan dosyası, cinayeti işleyenlerin kaşımak istediği noktayı da açıkça gösteriyor.
 
- Seçime giden Türkiye’de, son dönemde üniversitelerde yaşanan hareketlilik... Şimdi böyle bir cinayet... Başta ülkeyi yönetenler, yönetmeye aday olanlar ve diğer yetkililer olmak üzere, hepimiz için ‘dikkat’ ve ‘hassasiyet’ sahibi olmak şart bugünlerde. Daha önce gördüğümüz filmleri yeniden izlemenin alemi yok zira.

YORUMLAR 11
  • skymoon 9 yıl önce Şikayet Et
    yakaladığınız terosristin kafasına sıkın kafasınaa.filmde mi izlemiyorsunuz yahu..
    Cevapla
  • osmanlıserdarı 9 yıl önce Şikayet Et
    siyonistler asla boş durmazlar pkk biter dhkpc başlar pkk dan önce de ermeni asala örgütü vardı,bitti yerine ermeni pkk terör örgütün kurdular bu böyledir.si-yo-ni-zim
    Cevapla
  • yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    Tedbirini alsın kardeşim devlet ne iş yapıyor istihbarat bu kaçıncı olay hiçbirini yakalayamiyor lar
    Cevapla
  • haso 9 yıl önce Şikayet Et
    bu iç savaş çıkartmak senaryolarıda olabilir
    Cevapla
  • hakkı kul 9 yıl önce Şikayet Et
    saf vatandaşı korkut yakından takip et yıldır,nezarete at,terörüstlere gelince serbet dolaşsınlar rahatça iş çevirsinler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır