KPSS'de 93 puan aldı atanamadı

Selahattin Dizlek 2010 yılı KPSS'de 93 puan alarak ülke genelinde dereceye girdi fakat usulsüzlükler nedeniyle o dönem atanamadı.

KPSS'de 93 puan aldı atanamadı
KPSS'de 93 puan aldı atanamadı
GİRİŞ 18.04.2015 19:09 GÜNCELLEME 18.04.2015 19:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Dicle İlkokulu/Ortaokulu Müdür Yardımcısı Selahattin Dizlek ise Mersin Üniversitesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra girdiği 2010 yılı KPSS'de 93 puan alarak ülke genelinde dereceye girdiğini fakat usulsüzlükler nedeniyle o dönem atanamadığını söyledi.

Dizlek, "Yeterli puanı aldığım halde atanmamam nedeniyle psikolojim bozuldu. Çevremden tepki aldım ancak umudumu yitirmedim. Daha sonra girdiğim sınavda yine 93 puan alarak atandım" şeklinde konuştu.

 "Bu usulsüzlüğü yapanlara hakkımı helal etmiyorum"

Kendisi gibi o dönem birçok arkadaşının da mağdur olduğunu belirten Dizlek, memur olmayı hedefleyen arkadaşlarından bazılarının şimdi şoför, bazılarının da pazarlamacı olarak çalıştığını belirtti.

"Adalet geç de olsa gerçekleşecek. Bu usulsüzlüğü yapanlara dünyada ve ahirette hakkımı helal etmiyorum" diyen Dizlek, başlatılan soruşturma kapsamında müdahillik başvurusunda bulunmayı düşündüğünü söyledi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • faruk 9 yıl önce Şikayet Et
    ben de 95 le atanamadım 93 düşük almış
    Cevapla
  • HARAMZIKKIMOLSUN 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben de o dönemin mağdurlarındanım. Kim hak yiyerek milyonlarca insanın kaderiyle oynadıysa iki yakası bir araya gelmesin.
    Cevapla
  • JEOLOJİ MÜHENDİSİ 9 yıl önce Şikayet Et
    93 puanla merkezi atamada çok rahatlıkla atanır. atamaması olayı pek inandırıcı gelmiyor bana çünkü 2010 da merkezi atamada puanlar çok düşük. bende bu sene 85,5 puan aldım atanamıyorum. çünkü merkezi atamalara hiç kadro verilmiyor. kadro açıktan mülakatlı alımlara veriliyor. lütfen seçim öncesi bu düzeltilsin bütün alımlar merkezi atamayla yapılsın!
    Cevapla
  • doğru 9 yıl önce Şikayet Et
    merkezi alım şart
    Cevapla
  • .... 9 yıl önce Şikayet Et
    iki kez aynı puanı alması düşündürücü
    Cevapla
  • HBK 9 yıl önce Şikayet Et
    Ales'e 3 kez girdim iki kere aynı puanı aldım. Kapasite neyse o seviyede dolaşırsın genelde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi