Asker adım adım böyle harekete geçirildi!

Balans ayarıyla bilinen asker internet döneminde 27 Nisan 2007 günü e-muhtıra verdi. Tabi zemin adım adım hazırlandı. İşte başroller!

GİRİŞ 27.04.2015 12:57 GÜNCELLEME 27.04.2015 14:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

27 Nisan e-muhtırasının üstünden tam 8 yıl geçti. Türkiye artık darbe günlerini geride bıraktı denilirken 2007 yılında asker yine "balans ayarı" yaptı. TSK internet sitesinde yayınladığı e-muhtıra'da "Türk Silahlı Kuvvetleri yapılmakta olan tartışmaların ve olumsuz yöndeki yorumların kesin olarak karşısındadır, gerektiğinde tavrını ve davranışlarını açık ve net bir şekilde ortaya koyacaktır. Bundan kimsenin şüphesinin olmaması gerekir" ifadeleri kullanılarak adeta gerektiği zaman "DARBE yapılır" diyordu.

Birileri sokağa çağırdı… Birileri sokağa çıktı… Gazeteciler bir bir kalemlerini kırıyordu… Yine aynıydı senaryo… İki farkla… Asker TRT Radyosu'na değil internete girdi…

Döneminde Doğan Medya Grubu'nda görevli gazetecilerden özellikle Emin Çölaşan, Bekir Coşkun gibi isimler özellikle darbeye zemin hazırlayan yazılarıyla dikkat çekiyordu. Hürriyet başta olmak üzere diğer yayın organlarında ise Başörtülü kızların haberleri veriliyordu. Dördüncü güç basın birinci güç olmuştu ve zemin zemin darbeyi hazırlamışlardı. Asker harekete geçirilmişti...

İŞTE 27 NİSAN 2007'de TSK'nın sitesinde yayınlanan E-MUHTIRA

E-muhtıra daha sonra yayından kaldırıldı;

 İşte Son Darbe '27 Nisan' belgeseli...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu zalimlerden bizleri her zaman korusun..Yani darbecilerden,hainlerden,çetelerden,kumpasçılardan,kopyacılardan,vs.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak