Genel seçimlere doğru

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Fatih Beder, seçim çalışmaları kapsamında Çobanlar ilçesini ziyaret etti.

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 04.05.2015 18:04 GÜNCELLEME 04.05.2015 18:04

İlçe merkezi ve köyleri ziyaret eden Beder, Türk milletinin AK Partiyi 2002'den bugüne kadar bağrına bastığını belirtti.

AK Parti'nin halkın ve milletin içinden bir parti olduğunu dile getiren Beder, "Onun için her zaman birinci partiyiz. İnşallah yine 7 Haziran seçimlerinde siz değerli hemşerilerimizin destekleriyle Afyonkarahisar’da destan yazarak birinci parti olacağız. Bizim hedefimizi Başbakanımıza verdiğimiz sözü tutmaktır. Vermiş olduğumuz yüzde 75 sözünü Allah’ın izniyle yerine getireceğiz. Çobanlar halkı bize güveniyor. TBMM’ye inşallah 5 milletvekilini göndereceğiz. Bizde adaylar olarak sizlere güveniyoruz. Durmak yok. Yola devam diyoruz" dedi.

Beder, Çobanlar halkına her zaman ulaşılabilir bir vekil olacağına dair söz veren Beder, "Biz vatandaşlarımızla birlikte ortak akılda sürekli istişare halinde olacağız. Ekip halinde sizlerle bir bütün olacağız ve bu ekibin içinde sizlerde yer alacaksınız. Hizmet gemimiz sizlerle birlikte, sizlerin desteği ile kuvvetli bir şekilde rotasından ayrılmadan yoluna devam edecektir. Rotamız 2023’tür. Sizlerin önerileri benim için çok önemlidir" dedi.

"Gücümüzü milletten alıyoruz" diyen Beder, şunları kaydetti:

"2023 hedeflerine giderken yolumuzu sizlerle birlikte çizeceğiz ve yolumuzdan şaşmayacağız. Daha önceleri hükümetler yasama sürelerini doldurabilmek için vaat veremezken, biz 2023, 2053 ve 2071 hedefleri koyabiliyoruz. İşte biz bu hedefleri koyarken gücümüzü milletimizden alıyoruz. 7 Haziran seçimlerinde sizlerle beraber mücadele edeceğiz. Sizlerle beraber olmak bana her zaman huzur veriyor. Allah yar ve yardımcımız olsun"

Ziyaretlerde, AK Parti Çobanlar İlçe Başkanı Cengiz Ceylan, İlçe Belediye Başkanı Salih Alaka, İl Genel Meclis üyesi Ali Altuntaş, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer eşlik etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı