Genel seçimlere doğru

AK Parti Ordu Milletvekili adayı Ayşe Nilgün Tomakin, seçim çalışmalarını Fatsa ilçesinde sürdürdü.

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 06.05.2015 09:40 GÜNCELLEME 06.05.2015 09:40

Tomakin, partisinin Fatsa İlçe Başkanı Abdulah Uçar ve Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, SKM açılışı, pazar esnafı ziyareti ve ev ziyaretlerine katıldı.

AK Parti sayesinde Türkiye’nin 13 yılda nereden nerelere geldiğini herkesin gördüğünü söyleyen Tomakin; “Biz her zaman milletimizin yanında olduk. Biri çıkıyor, sivil itaatsizlik çağrısı yapıyor, diğeri, demokratik hak var diyor. Görün işte bizim partimizin bu istikrarın sürmesi için bir milletvekiline bile ihtiyacı var. Biz TBMM’de ne kadar fazla olursak çözüm süreci o kadar iyi olacak. Ve onların söylediği, bizim yaptığımız icraatlar devam edecek. Ne diyoruz biz “Onlar konuşur biz yaparız” bunu yapmaya devam edeceğiz. AK Parti söylemeden yapar, bakın AK Parti iktidarı döneminde son 13 yılda Ordu’da 10,8 milyar lira yatırım yapılmış. Geçmişi hafızamızda bir canlandıralım. Türkiye, her konuda büyük atılımlara imza attı" dedi.

Tomakin, "Benim kapım sonuna kadar halkıma açık. Sizlere tutamayacağım sözler vermeden, Ordu’da ne yapılması gerekiyorsa Bakanımız ve Milletvekili arkadaşlarımla yapacağıma inanın. Ben samimiyim sizlerin de samimi olduğuna, bize inandığınıza güvendiğinize biliyorum. İnşallah Ordu’da 7 Haziran'da 5’te 5 yapacağız ve Ordu’yu 2023 yılına hazırlayacağız" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!