Anneler Günü

Gümüşhane Valisi Yavuz, mesaj yayımladı

Anneler Günü
Anneler Günü
GİRİŞ 09.05.2015 10:10 GÜNCELLEME 09.05.2015 10:10

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yavuz, mesajında, şefkat, fedakarlık ve merhametin en güzel timsali annelerin, Türk kültürüne göre sadece bir gün değil, hayatın her anında hatırlanması gereken en kıymetli varlıklar olduğunu belirtti.

Allah'ın, yeryüzünde kendisinden sonra en çok saygı duyulması ve memnun edilmesi gereken varlıklar olarak belirttiği annelerin hakkının ödenemeyeceğini vurgulayan Yavuz, şöyle devam etti:

"Allah'ın rızasını kazanmak için annelerimizin rızasını alabilmenin gayreti içinde olmalıyız. Bu sebeple cenneti ayaklarının altında bulunduran annelerimizi daima başımızın tacı etmeliyiz. Dünyaya geldiğimiz andan itibaren üzerimizden sevgisini ve duasını eksik etmeyen annelerimize her daim hak ettikleri saygı ve sevgiyi ziyadesiyle göstermeliyiz. Annelerimize hizmet etmeyi görev olarak değil, şeref ve onur vesilesi olarak görmeliyiz."

Yavuz, bu topraklar için canını seve seve feda eden aziz şehitlerin anneleri başta olmak üzere, bütün annelerin Anneler Günü'nü kutlayarak sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömür diledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki