Artvin'de taşkınlar koruma altına alınıyor

Artvin'de DSİ 26. Bölge Müdürlüğünce yapılacak olan 26 milyon liralık 8 büyük tesis için toplu temel atma töreni düzenlendi.

Artvin'de taşkınlar koruma altına alınıyor
Artvin'de taşkınlar koruma altına alınıyor
GİRİŞ 27.05.2015 18:42 GÜNCELLEME 27.05.2015 18:42

Devlet Su İşleri 26. Bölge Müdürlüğünün Artvin'de taşkınları kontrol altında alma projeleri kapsamında Aşağı Maden köyü merkez baz alınarak yapılan toplu temel atma törenine, Vali Kemal Cirit, İl Jandarma Komutanı Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü Alaattin Akbaş, DSİ 26. Bölge Müdürü Dinçer Aydoğan, Orman Bölge Müdürü Mehmet Sedat Ecevit, AK Parti İl Başkanı Erkan Balta, bazı kurum müdürleri ve köy halkı katıldı.

Vali Cirit, yaptığı konuşmada, Artvin'in küçük ama coğrafyasının zorlu olduğunu, büyük hizmetlere ihtiyaç duyduğunu belirterek, Kamu hizmetini yerine getirecek olan bizleriz. Bizler sizlerin hayatını kolaylaştırmak için çeşitli adımları atacağız ve önümüzdeki süreçte ülkemizi hep beraber kalkındıracağız" dedi.

Artvin'in en çok taşkın olan illerden biriyken yapılan yatırımlarla nerdeyse bu taşkınları büyük oranda dizginlediklerini ifade eden Vali Cirit, "Artvin en çok kamu hizmeti alan illerimiz arasında ilk sıralarda yer alıyor. Bunu da bütün köylerimizle, ilçelerimizle paylaşıyoruz. Tabii ki tüm sorunları çözdük demiyoruz ama sizlerle daha çok gayret gösterip sorunlarımızı çözeceğiz" diye konuştu.

DSİ 26. Bölge Müdürü Dinçer Aydoğan da yapılacak 8 proje ve Bölge Müdürlüğünün yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Konuşmaların ardından halk oyunları ekibi gösteri sundu. Daha sonra Vali Cirit, beraberindeki protokol üyeleriyle butona bastı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı