Muratpaşa Belediyesi yüzme kursu kayıtları başlıyor

Çocukların yanı sıra yetişkinlere de verilecek yüzme kursu kayıtları 1 Haziran'da başlayacak

Muratpaşa Belediyesi yüzme kursu kayıtları başlıyor
Muratpaşa Belediyesi yüzme kursu kayıtları başlıyor
GİRİŞ 28.05.2015 12:59 GÜNCELLEME 28.05.2015 12:59

Muratpaşa Belediyesi tarafından teknik eksikleri ve inşaatı tamamlanan Yeşilbahçe Mahallesi'ndeki yüzme havuzuna kayıtlar, 1 Haziran'da başlayacak.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşilbahçe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan yüzme havuzunu inceledi. Uysal, yüzme havuzuna merhum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Erol'un isminin verilmesini arzuladıklarını dile getirdi.

Yüzme havuzu inşaatını yüzde 60'ı yapılmış olarak alıp, tamamladıklarını belirten Uysal, şöyle konuştu:

"Antalya'da yaşayan insanlarımızın yüzme bilmiyor olmasını kabul etmiyoruz. Antalyamız'da hangi sosyal kesimden gelirse gelsin, hangi ekonomik düzeyden gelirse gelsin yüzme bilmeyen insan bırakmayacağız. Mahallerimizde yeni yüzme havuzu projelerimiz var. Bunları da birkaç yıl içinde hayata geçirmeyi umuyoruz. Bu havuzun temel işlevi, yeni kuşaklara, kitlelere, her kesime yüzme öğretmek olacaktır. Biz, diğer belediyelerden farklıyız. Her kuruşumuzu, insanımız için harcıyoruz."

Havuzda ilk olarak genç sporcular, antrenörler gözetiminde kulaç attı. Havuzda Muratpaşa Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünce yüzme kursları verilecek. Ayda 350-400 çocuğa yüzme öğretilecek havuzda daha sonraki dönemlerde ise yetişkinler için yüzme kursu açılacak.

Profesyonel sporculara da hizmet verecek yüzme havuzunda düzenlenecek kurslar için başvurular 1 Haziran'da başlayacak. Kurslarla ilgili bilgi, 313 17 77 numaralı telefondan alınabilecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...