Kahramanmaraş'ta nezaket kuralları semineri verildi

Afşin'de lokanta esnafına ve garsonlara misafir karşılama ve ağırlamanın incelikleri anlatıldı.

Kahramanmaraş'ta nezaket kuralları semineri verildi
Kahramanmaraş'ta nezaket kuralları semineri verildi
GİRİŞ 29.05.2015 17:16 GÜNCELLEME 29.05.2015 17:16

Afşin Kaymakamlığınca başlatılan "Proje Kenti Afşin" kapsamında Afşin Mesleki Eğitim Merkezi tarafından "Her Şey Nezaketle Başlar" temalı protokol servisi seminerinde, lokanta esnafı ve garsonlara misafir karşılama ve ağırlamanın incelikleri uygulamalı olarak anlatıldı.

Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, Öğretmenevinde gerçekleşen seminerde, yaptığı konuşmada, başlattıkları "Proje Kenti Afşin" çalışmasının birini daha hep birlikte uyguladıklarını belirterek, çalışmanın ilçede bir hareketlilik kazandırdığını ve her kesimin faydasına olan projeler ortaya konduğunu kaydetti.

İşletmelerde vatandaşa güler yüzle muamele edilmesinin önemine dikkat çeken Aksoy, halkla yüz yüze gelmek suretiyle vatandaşa doğrudan hizmet veren personelin nezaket, sağlıklı iletişim, halkla ilişkiler gibi konularda eğitim almalarının bu anlamda büyük önem taşıdığını söyledi.

Konuşmaların ardından Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Şerife Önder tarafından verilen eğitimin ardından kursiyerlere katılım belgesi verildi.

Seminere, Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Esnaf Odası Başkanı Hakan Topaktaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!