Bakan Avcı açıkladı! 'Af yok'

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'de seçim çalışmalar kapsamında bir takım temaslarda bulundu.

Bakan Avcı açıkladı! 'Af yok'
Bakan Avcı açıkladı! 'Af yok'
GİRİŞ 02.06.2015 23:00 GÜNCELLEME 02.06.2015 23:00
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Eskişehir'in İki Eylül Caddesi'ndeki esnafları ziyaret edip, yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etti.

Bir kadın Bakan Avcı'ya 'Hocam eşim cezaevinde af ne zaman çıkıyor?' diye sordu. Bakan Avcı da, "Af yok" deyince kadın bu kez 'Çıkacak diyorlardı' dedi. Bakan Avcı, "Af yok. Af çıkması gibi bir durum söz konusu değil. Bugüne kadar yapamayacağımız bir şeyin sözünü vermedik" diye konuştu. 

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gar ve istasyon caddesindeki esnafları da ziyaret edip Salon Lidya Park tesislerinde Eskişehir Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği üyeleri ile biraraya geldi. 

YORUMLAR 5
  • zafer 8 yıl önce Şikayet Et
    devlet kul hakkına bağlı cezalar affedilmez diyor ama... vatandaşın,yani Allah kullarının malına,canına kasteden çoğu pkk lı,pişmanım deyiverince affediliyor. şehit aileri,arabası yakılanlar,malı mülkü zarar görenler affediyor mu diye sorulmuyor.arkası sağlam biri ,bir vekil yakını suç işledimi ,aklanması için kanunlar bile değiştiriliyor,yargıya baskı yapılıyor. cezaevlerinde 70-80 yaşında hasta insanlar,yavrusuna marketten süt çaldı diye yatanlar var,biliyormusunuz.
    Cevapla
  • bilge 8 yıl önce Şikayet Et
    esas olan kısas tır. Suçu Sadece mağdur effeder.Gayrısı adaletele bağdaşmaz.
    Cevapla
  • zafer 8 yıl önce Şikayet Et
    islam dininde ,ve kuran da birçok ayette affın önemi anlatılır,afetmek büyüklüktür denir. akp gibi bir parti affa niye sıcak bakmıyor hayret.
    Cevapla
  • affetmek 8 yıl önce Şikayet Et
    çok koly değil kul hakkı varsa hele...
    Cevapla
  • uysal 8 yıl önce Şikayet Et
    o senin iradendir. Bu ise devletin iradesidir. Sen affedersin ama ben affetmem. Veya sordun mu ? acaba kendisine karşı suç işlenen affedecek mi?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yıllar sonra müjdeli haber! Türkiye ekonomisinde peş peşe gelişmeler...
H.K.G. davasında sürpriz gelişme... O avukat azledildi