Sınırda inanılmaz kare! Burun buruna geldiler

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde Türk askeri ile DAEŞ militanları burun buruna geldi.

Sınırda inanılmaz kare! Burun buruna geldiler
Sınırda inanılmaz kare! Burun buruna geldiler
GİRİŞ 14.06.2015 00:45 GÜNCELLEME 14.06.2015 04:55
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'ne komşu Telabyad'dan akşam saatlerinde ellerinde uzun namlulu tüfeklerle sınır hattına gelen DAEŞ militanı oldukları iddia edilen 8-9 kişilik grup, Türkiye'ye geçmek için bekleyen Suriyelilerin evlerine dönmeleri yönünde çağrıda bulundu.

Bazılarının yüzlerini maskeyle gizlediği gruptakilerin çağrısına uyan aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu binlerce kişi, evlerine döndü. DAEŞ üyesi oldukları iddia edilen grup ile birlikte Telabyad'a dönen kalabalık, bir süre sonra yeniden Türkiye'ye sığınmak için sınır hattına akın etmeye başladı.

YORUMLAR 59
  • alperen 8 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaş benmi yanlış okuyorum.milyonlarca arapa kürte yezidiye kapıyı açtık şimdi türkmen bölgesinden gelenlere niye kapıyı açmıyoruz?yazıklar olsun
    Cevapla
  • osman akbaş 8 yıl önce Şikayet Et
    haklısın haklısın bır damla su gıbı tuketmek herkesın aklına gelmez herkez haklı ben mutlaka haksızım
    Cevapla
  • murat göçmen 8 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun bize ve bizden olmayanlarada?
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    5 KÖY ÖZGÜRLEŞTİRİLDİ, ÇETELER KÖPRÜ PATLATTIYPG savaşçıları dün gece Til Ebyad’ın doğusunda 5 köyü daha çetelerden temizleyerek özgürleştirdi. Bölgeden kaçan çeteler köprü patlattı.....YPG’nin operasyonları karşısında DAIŞ çeteleri büyük darbeler alarak kaçmak zorunda kalırken, halkı rehin olarak kullanmaya devam ediyor YPG operasyon bölgesindeki halkı Cizîr kantonuna davet eden çağrısından sonra DAIŞ çeteleri hem Til Ebyad-Akçakale hattında biriken halkı Türk askerlerinin 10 metre ötesinde zorla dağıttı, hem de halkın Cizîr kantonuna geçişini engellemek ve sivilleri canlı kalkan olarak kullanmak için Til Ebyad’ı doğudan Cizîr Kantonu’na bağlayan köprüyü patlayıcılarla havaya uçurdu.
    Cevapla
  • Hüseyin Keleşoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Hasan isimli şahıs. Sen mit görevlisi falan mısın ki Türkmenleri almadık diyorsun. Yorumlara dikkat et. Mesele devletin bekası. saçma saçma yorumlar yapıp ayrımcılığı korukleme. Ve arkasında isen yorumlarının ad soyad yaz yorumlara. Rumuz gibi hasan deyip çekilme.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!