Diyarbakır'da TEOG sınavına giren öğrencilere iftar

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen "Altın Köprüler Projesi" kapsamında düzenlenen TEOG sınavına hazırlık kursuna katılan öğrenci ve ailelerine iftar verildi.

Diyarbakır'da TEOG sınavına giren öğrencilere iftar
Diyarbakır'da TEOG sınavına giren öğrencilere iftar
GİRİŞ 29.06.2015 23:26 GÜNCELLEME 29.06.2015 23:26

İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, bir otelde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, öğrenci ve aileleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan emniyet teşkilatının hayata geçirdiği projelerle çocukların geleceğine katkı sunduğunu belirten Böğürcü, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu projeler arasında yer alan "Altın Köprüler Projesi" kapsamında TEOG sınavına hazırlanan 100 orta okul öğrencimize kurs verdik. Kursa gelen öğrencilerimizin girdikleri sınavlarda yüzde 25'e kadar başarıda artış gösterdiğini ve okul derslerine de katkı sağladığını gözlemledik."

Böğürcü, kursa katılan öğrencileri sınav stresinden uzak tutmak için çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlediklerini bildirdi.

Bu etkinlikler kapsamında öğrencilere yönelik Konya ve Kapadokya gezisi düzenlendiğini anımsatan Böğürcü, projeyi hazırlayan ve yürüten emniyet personeline teşekkür etti.

Böğürcü, programın sonunda TEOG sınavında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş