Yarış pistinde evlenme teklifi

Türkiye Pist Şampiyonası ve TOSFED Pist Kupası ikinci ayak yarışlarında gözetmenlik yapan Osman Karaaslan, kız arkadaşı İrem Akıllı'ya pistte "İrem, benimle evlenir misin?" yazılı pankartla evlenme teklif etti

Yarış pistinde evlenme teklifi
Yarış pistinde evlenme teklifi
GİRİŞ 05.07.2015 15:38 GÜNCELLEME 05.07.2015 15:38

Türkiye Pist Şampiyonası ve TOSFED Pist Kupası ikinci ayak yarışlarında gözetmenlik yapan Osman Karaaslan, kız arkadaşı İrem Akıllı'ya Körfez Yarış Pisti'nde evlenme teklifi yaptı.

Karaaslan, pistte pilotlara yarış için 3 dakika kaldığını gösteren tabelayı kaldırdıktan sonra, "İrem, benimle evlenir misin?" yazılı pankartı eline aldı. Önce süre tabelası gibi pankartı pilotlara gösteren Karaaslan, daha sonra bunu kız arkadaşı Akıllı'ya çevirdi.

Bu sırada pilotlar da gaza basıp, korna çalarak gençleri kutladı. Pistte diz çökerek Akıllı'ya yüzük uzatan Karaaslan, telsiz vasıtasıyla "İrem, benimle evlenir misin?" diyerek teklifini tüm piste duyurdu. İrem Akıllı'nın da telsizden "evet" diye cevap vermesiyle pistteki görevli ve seyirciler alkışlayarak çifti destekledi.

İrem Akıllı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evlenme teklifinin kendisi için sürpriz olduğunu belirterek, böyle bir organizasyon beklemediğini söyledi. Osman Karaaslan ile 2 yıl önce buradaki yarış pistinde tanıştıklarını ifade eden Akıllı, çok mutlu olduğunu kaydetti.

Osman Karaaslan da tanıştıkları yerde evlenme teklifi yapmasının daha doğru olacağını düşündüğünü dile getirerek, bu pistte ilk defa böyle bir evlenme teklifi yapıldığını söyledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi