THY'ye bomba ihbarı! Acil iniş yaptı

Türk Hava Yolları uçağı yapılan bomba ihbarı üzerine Yeni Delhi'ye acil iniş yaptı.

THY'ye bomba ihbarı! Acil iniş yaptı
THY'ye bomba ihbarı! Acil iniş yaptı
GİRİŞ 07.07.2015 12:11 GÜNCELLEME 07.07.2015 14:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türk Hava Yolları'nın (THY) Bangkok-İstanbul seferini yapan yolcu uçağı, tuvaletinde ''bomba'' yazılı not bulunması üzerine Yeni Delhi Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Alınan bilgiye göre, Tayland'ın başkenti Bangkok'tan İstanbul'a hareket eden THY uçağının tuvaletinde, kalkıştan 3 saat sonra "bomba" yazılı bir kağıt bulundu. Geçtiğimiz Nisan ayında THY'ye yapılan bomba ihbarları uzun süre konuşulmuş, THY'yi ciddi zararı uğratmıştı.

Kabin ekibinin durumu bildirdiği uçağın kaptanı, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi Havalimanı'nın kule görevlileriyle irtibata geçerek, acil iniş için izin istedi. İznin verilmesiyle uçak, Yeni Delhi Havalimanı'na indi.

Apronda güvenli bir alana çekilen ve emniyet tedbirleri alınan uçaktan indirilen yolcular terminale götürüldü. Uçakta, bomba araması ve güvenlik kontrollerinin sürdüğü bildirildi.

NİSAN AYINDA 6 ASILSIZ İHBAR

THY uçaklarına geçtiğimiz Nisan ayında ardı ardına 'bomba' ihbarları yapılmıştı.THY'yi zarara sokan bomba ihbarlarında dün İstanbul-Basel seferini yapan uçağında ki notun üzerinde parmak izi bulunmuştu. Asılsız çıkan bu ihbarları yapanların kimliklerinin tespiti için bomba uzmanlarının çalışmalarını sürdürdüğü belirtilirken Türk Hava Yolları uçaklarına bu ihbarların neden yapıldığı tartışılmaya başlandı.

YORUMLAR 2
  • GoldenHeart™ 8 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat edin!!! THY'nin büyümesini istemeyen malûm çevreler tarafindan yapilan yipratma operasyonlaridir bunlar.
    Cevapla
  • ilyas aktaç 8 yıl önce Şikayet Et
    Personel olma ihtimali yüksek gibi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü