Bayram tatili 1 gün uzadı!

Başbakanlık, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların 16 Temmuz Perşembe günü idari izinli sayılacaklarını bildirdi.

Bayram tatili 1 gün uzadı!
Bayram tatili 1 gün uzadı!
GİRİŞ 09.07.2015 17:58 GÜNCELLEME 10.07.2015 06:34
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Başbakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 16 Temmuz Perşembe günü kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların yarım gün izinli sayılmasını ilişkin yazıyı imzaladığı belirtildi. Buna göre, gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede eleman bulundurulması kaydıyla, kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanlar, Ramazan Bayramı'nın arifesi 16 Temmuz 2015 Perşembe günü idari izinli sayılacak. Yazının ilgili kurumlara gönderildiği kaydedildi. 

YORUMLAR 35
  • abdülhamit 8 yıl önce Şikayet Et
    çok zengin ülkeyiz ya.yapın tatili.nasılsa özel sektörde tatil yok.biz son güne kadar çalışmaya devam.onlar insan özel sektör amele...sonra memur eziliyor diye meydanlara dökülürsünüz.en azından geçen sene gibi 9 güne çıkrmadılar.dünyada zaten bizim kadar memurun tatil yaptığı ülke yok.bir öğretmen bile yılda sadece 88 gün çalışıyor.şimdi 87 oldu...ben hakkımı helal etmiyorum arkadaş..bir kuruşta olsa hakkım vardır mutlaka...acaba kaç kişi memura verdiği vergiyi helal ediyor..
    Cevapla
  • abdulhamit 8 yıl önce Şikayet Et
    vergi kaçırdığını söylediğin özel sektör olmasa senin maaşını kim verecek söyler misin.ayrıca sor bakalım vatadandaşa sizce memur aldığı maaşı hak ediyor mu diye bak bakalım neler diyecekler.asgari ücret 900 tl en düşük memur maaşı 2000 tl.işçi arefe gününe kadar çalışsın.memur 2 gün önceden tatile çıksın. sonra adelet var bu ülkede.ayrıca benim sana olan hakkımı 1 kuruşla ödeyemezsin.
    Cevapla
  • yilmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    ben memurum bende vergi veriyorum hemde maaşım elime geçmeden peşin olarak kesiliyor. özel sektör gibi vergi kaçırmıyorum. herkes hizmetinin karşılığını alıyor, öğrenmişler maaşınızı benim vergimle alıyorsunuz. benim vergim nereye gidiyor peki. belkide sana hizmet olarak dönüyor. ben senin vergini istemiyorum maaşımda senin hakkın olan 1 kuruş bile etmez gel onuda iade edeyim
    Cevapla
  • yilmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    15.çarşamba günüde arefe olsa, yarım gün tatil:))
    Cevapla
  • yuh 8 yıl önce Şikayet Et
    asgari ücret 1000 oldugu ulkemizde adam 3000 lira yı begenmıyor yuh haraqm olsun
    Cevapla
  • İSMAİL 8 yıl önce Şikayet Et
    işçiler yunanıstanda yaşıyor zaten. işçilere yokmu
    Cevapla
  • Bukre 8 yıl önce Şikayet Et
    Yaşasın AKP Helal olsun sana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak