AK Parti Osmaniye Milletvekili Durmuşoğu, vatandaşlarla buluştu

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, koalisyon hükümeti kurma çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Türkiye hükümetsiz kalmaz" dedi.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Durmuşoğu, vatandaşlarla buluştu
AK Parti Osmaniye Milletvekili Durmuşoğu, vatandaşlarla buluştu
GİRİŞ 15.07.2015 19:39 GÜNCELLEME 15.07.2015 19:39

Kadirli ilçesine gelişinde partililerce karşılanan Durmuşoğlu, Çamlıkahve'de vatandaşlara yönelik yaptığı konuşmada, güçlü ve mesuliyet alan bir hükümetin kurulmasının önemli olduğunu söyledi.

Milletin mesajını aldıklarını ve seçimin galibinin AK Parti olduğunu ifade eden Durmuşoğlu, şöyle konuştu:

"Ülke menfaatini parti menfaatinin önünde gördük ve görmeye devam ediyoruz. Herkesin kapısını çalıyoruz. İnşallah memleket meseleleri ile ilgili olarak çözüm üretecek bir koalisyon kurma çabasındayız. Bu işin sahibi millettir. Millet bize hükümet kur dedi. Bizde 258 milletvekili ile 63'ncü hükümeti kurmaya çalışıyoruz. Herkese eşit mesafede sürdürüyoruz. Eğer bu hükümet kurulmazsa seçime de hazır olacağız. Bizim derdimiz hizmet ve millettir. Millet ve Cenab-ı Allah ne derse onu yaparız. İnşallah, yakın zamanda bir hükümet yapısı kurulur. Hizmetler en güzel şekilde devam eder. Türkiye hükümetsiz kalmaz."

Durmuşoğlu, Kadirli ve Osmaniye'de alınan seçim sonuçlarının kapsamlı olarak analiz edildiğine dikkat çekerek, kendisine layık görülen TBMM Divan katip Üyeliğini en güzel şekilde yürüteceğini sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak