Suruç'taki terör saldırısı

Denizli'de bir restoran işletmecisi terör saldırısındaki gençlerin sözünü yerine getirmek için Kobani'deki çocuklara yönelik oyuncak kampanyası başlattı

Suruç'taki terör saldırısı
Suruç'taki terör saldırısı
GİRİŞ 22.07.2015 17:26 GÜNCELLEME 22.07.2015 17:32

Denizli'de bir restoran işletmecisi, Suruç'taki terör saldırısının ardından Kobani'ye göndermek üzere oyuncak toplama kampanyası başlattı.

Merkezefendi ilçesi Meserret Sokak'ta restoran işleten Osman Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Suruç'taki terör saldırısına dikkati çekmek ve saldırıda ölen ve yaralanan gençlerin yapmak istediklerini tamamlamak için oyuncak toplama kampanyası başlattığını belirtti. 

Oyuncak toplama kutusuna "Her şeye inat bu oyuncaklar Kobani'ye gidecek" yazan Aydın, vatandaşlardan kampanyaya destek vermelerini istedi.

 Patlamada 24'ü üniversite öğrencisi toplam 32 kişinin yaşamını yitirdiğini hatırlatan Aydın, "Terör saldırısında ölen gençler, sadece oyuncak götürecekti ama bu gençler katledildi. Arkadaşlarımız sözünü maalesef yerine getiremediler. Biz bu sözleri yerine getirmek için vatandaşlarımızdan destek istiyoruz. Kobani'deki çocuklara gönderilecek bu yardımlar için herkesten oyuncak ve kitap bekliyoruz" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...