Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 21'nci İstişare Toplantısı

 Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 21'nci İstişare Toplantısı Ordu'da yapıldı. 

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 21'nci İstişare Toplantısı
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 21'nci İstişare Toplantısı
GİRİŞ 25.07.2015 21:26 GÜNCELLEME 25.07.2015 22:21

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, bir restoranda düzenlenen toplantıda, muhtarlar olarak birlik ve beraberliğe ışık tutacaklarını söyledi. 

Muhtarlık teşkilatının, kurulduğu 1829'dan bu yana 186 yıllık geleneğe sahip bir kuruluş olduğunu dile getiren Akdeniz, "Bu teşkilatın yaşaması ve hizmetlerine devam etmesi muhtarlarımızın yeni görev alanları yaratmasıyla mümkün olacaktır. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu bu teşkilatın en üst çatısını oluşturmaktadır" dedi.

Akdeniz, istişare toplantılarının yanı sıra sempozyum, panel, çalıştay, konferans ve meslek içi eğitim programları düzenleyerek muhtarları bilinçlendirdiklerini anlattı.

Herkese aynı mesafede durduklarına dikkati çeken Akdeniz, şöyle devam etti:

"Görev süremiz içinde 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, bakanlar, milletvekilleri, siyasi partilerin genel başkanları ile büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları, müsteşar, vali, genel müdür ve daire başkanlarımızla her daim görüşmelerimiz devam etmiştir. Bundan böyle de devam edecektir."

Akdeniz, "2012 yılında 7 federasyon ve 48 dernekle başladığımız faaliyetimiz, 36 aylık zaman diliminde 11 federasyon ve 230 dernekle büyüyerek yoluna devam etmektedir" diye konuştu.

Faaliyet raporunda yapılanların yeterli olmadığını bildiklerini Akdeniz, yeni dönemde kendilerini daha zor çalışmalar beklediğini belirtti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!