Erciş'te askeri birliğe saldırı!

Van'ın Erciş ilçesindeki askeri birliğe, bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca taciz ateşi açıldı.

Erciş'te askeri birliğe saldırı!
Erciş'te askeri birliğe saldırı!
GİRİŞ 27.07.2015 23:57 GÜNCELLEME 28.07.2015 00:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, ilçeye 3 kilometre uzaklıktaki Solaha mevkisinde bulunan 108. Toplu Alay Komutanlığına, 21.30 sıralarında terör örgütü PKK üyelerince uzun namlulu silahlarla ateş edildi.

Nizamiye ve nöbet kulübelerinin hedef alındığı saldırıya, askerlerin anında karşılık vermesi üzerine olay yerinden uzaklaşan teröristler, karanlıktan yararlanarak dağlık bölgeye kaçtı.

Teröristlerin yakalanması için ilçe genelinde geniş çaplı operasyon başlatıldı.

YORUMLAR 4
  • Vanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Pkk ye acıma yok. Vurun
    Cevapla
  • Resul 8 yıl önce Şikayet Et
    Ey Kürt kardeşlerim bende kürdüm.Bu komünist pkk bizi kandırıyor.pkk ya inanmayın.Kürtlere diyorlarki biz sizin için dağa çıktık diye.Elinizi vicdanınıza koyun hangimiz bu teröristlere benim için dağa çıkın dedik.Mademki benim için dağa çıktısa şimdi sana emrediyorum.Dağdan in hadi bakalım.İNEMEZLER ÇÜNKÜ BENİM İÇİN DAĞA ÇIKMADILAR.Onlar komünist bir devlet kurmak için dağa çıktılar.Şimdi Kürtlere soruyorum komünizm nedir biliyor musunuz.Bilmiyorsanız öğrenin bakalım neymiş.
    Cevapla
  • oğuz 8 yıl önce Şikayet Et
    evet resul haklısın onların amacı rejim ama hala bazı saftirik kürtler onları bir kurtarıcı kürt halkının koruyucusu olarak görüyo yazık çok yazık
    Cevapla
  • Fatih Kara 8 yıl önce Şikayet Et
    Asker teyakkuzda az kaldı Çözüm Süreci devam ediyor. Usla uslanmayana etmedi tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Siyasiler elinden geleni yaptı. Şimdi sıra Mehmetçikte.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti