Babanın evlat acısı: Eyvah ben yandım Allahım!

Piyade Er Ömer Kağan Kandemir'in acı haberini alan şehit babası "Eyvah ben yandım. Yandım Allah'ım" dedikten sonra bir daha konuşmadı.

Babanın evlat acısı: Eyvah ben yandım Allahım!
Babanın evlat acısı: Eyvah ben yandım Allahım!
GİRİŞ 30.07.2015 19:15 GÜNCELLEME 30.07.2015 19:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şırnak'ta izinden dönen personeli götürmek üzere planlanan konvoyun yol emniyetini almak için görevlendirilen güvenlik güçlerine PKK'lı tarafından açılan ateş sırasında şehit olan 3 askerden Piyade Er Ömer Kağan Kandemir'in (21) Denizli'nin Çivril ilçesindeki babaevine acı haber tez ulaştı.

Kandemir'in şehit olduğu haberi, Denizli İl Jandarma Komutanlığı'ndan gelen bir subay ve Çivril Kaymakamı Orhan Burhan tarafından bugün saat 15.00 sıralarında, mobilya ve beyaz eşya mağazası işleten baba Ergun Kandemir'e (50) sağlık ekipleri eşliğinde verildi.

Acı haberi alınca sadece "Eyvah ben yandım. Yandım Allah'ım" diyebilen şehidin babası Ergun Kandemir'in bir daha konuşmadı.

Sinir krizi geçiren baba Ergun ve anne Ayşe Kandemir'e (48) sağlık ekipleri tarafından sakinleştirici iğne yapıldı. Şehidin fenalaşan diğer bazı yakınlarına da sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalede bulunulup, tansiyonları ölçüldü.

Piyade Er Kandemir'in şehit olduğunu haber alan yakınları ve komşuları Akpınar Mahallesi, Yakut Sitesi'ndeki evine akın etti. 

Harun (25) isminde bir ağabeyi bulunan şehit erin terhisine 2 ay kaldığı öğrenildi. Askere gitmeden önce babasının mağazasında çalışan ve bekar olan şehit erin en son 2 ay önce ziyaretine gelen anne ve babasıyla görüşüp, özlem giderdiği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Hamza 8 yıl önce Şikayet Et
    CNN Türk'te bazı alçaklar çıkıp "devlet PKK'yı savaşa zorluyor" diye haince ifadeler kullanıyorlar. Ülkemizde böyle alçaklara hoşgörü ile bakıldıkça daha çok vatan evladını toprağa veririz.
    Cevapla
  • salih 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin,Yüce Rabbim her daim seni ve aileni mübarek kılsın
    Cevapla
  • denizli horozu 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.Allah ailesine sabır versin.İnşallah kardeşimiz Cennettlik,ya diğer hainlerin sonları...İşte onlar için iyiki cehennem var
    Cevapla
  • herkese 8 yıl önce Şikayet Et
    BUNLARIN SORUMLUSU AKP DİR ! ! ! ÇÖZÜM süreci denen ihanet sürecini yapmasaydınız pkk nefes alıp dahada güçlenip bu eylemleri yapamazdı ! ! ! !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak