Düğünde "maganda kurşunuyla" vurulan çocuğun ölümü

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Nuribey beldesindeki bir düğünde havaya ateş sonucu bir çocuğun yaşamını yitirmesi, 2'si çocuk 3 kişinin de yaralanmasıyla ilgili "Bu vahim olayların ilimizde her yıl yaşanıyor olması üzüntü verici olduğu kadar da düşündürücüdür" dedi. 

Düğünde "maganda kurşunuyla" vurulan çocuğun ölümü
Düğünde "maganda kurşunuyla" vurulan çocuğun ölümü
GİRİŞ 03.08.2015 18:07 GÜNCELLEME 03.08.2015 18:07

Parsak, yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar’da daha önce de düğünlerde havaya ateş açılması nedeniyle birçok insanın yaşamını yitirdiğini hatırlattı. 

Düğünlerin insanların en mutlu günleri olduğunu, bu güzel anlara artık kan bulaşmaması gerektiğini kaydeden Parsak, şunları kaydetti:

"Yaşamını yitiren evladımıza Allah’tan rahmet, ailesine ise başsağlığı diliyorum. Yaralı hemşerilerimize ise acil şifalar diliyorum. Maalesef Nuribey beldesinde yaşanan olay ilk olay değildir. İnşallah son olmasını ümit ediyoruz. Ancak görülen o ki son da olmayacaktır. Geçtiğimiz yıllarda da ilimizde havaya ateş ederek eğlendiğini sanan insanlar düğünleri zehir ederek insanların ölümüne sebep oldular. Bu vahim olayların ilimizde her yıl yaşanıyor olması üzüntü verici olduğu kadar da düşündürücüdür."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!
Yargıtay'da seçim! Erdoğan devreye girdi düğüm çözüldü! Bir isim adaylıktan çekildi