Survivor 2016 yeni liste yeni kadro acunn.com'da

Survivor yeni sezonundaki isimler ekranlara damga vuracak. İşte Survivor 2016 listesi, Survivor 2016 kadrosu haber7.com'da

Survivor 2016 yeni liste yeni kadro acunn.com'da
Survivor 2016 yeni liste yeni kadro acunn.com'da
GİRİŞ 14.10.2015 09:15 GÜNCELLEME 14.10.2015 09:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Survivor 2016 listesi, Survivor 2016 kadrosu. Survivor All Star mücadelesi kaldığı yerden devam ederken, Survivor yeni sezonu için hazırlıklar son hız devam ediyor. Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor'ın 2016 kadrosundaki isimler yeni sezona olan merakı şimdiden arttırdı. Survivor haberleri haber7.com'da

Survivor 2016 listesi çok konuşulacak isimleriyle belli oldu. Peki, kimler bu listenin içerisinde? Acun Ilıcalı'nın reyting rekortmeni yarışma programı Survivor All Star'da birincilik mücadelesi hergeçen gün artarken Survivor yeni sezonu için çalışmalar başladı. Ses getirecek isimleri özveriyle seçen Acun Ilıcalı, Survivor yeni sezonu için pek çok sürpriz ismi belirledi. Survivor All Star için seçtiği isimlerle reytingleri zorlayan Acun Ilıcalı'nın yeni sezonda ekrana getireceği isimler, arasında spor ve televizyon dünyasından bir çok isim bulunuyor. İşte, 2016 Survivor kadrosunda bulunması beklenen isimler.

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza survivor 2016'da yarışması bekleniyor. Şeref meselesi dizisi bittikten sonra Amerika'ya giden ünlü oyuncu Kerem Bursin'nin de Survivor 2016'da yarışması bekleniyor. Bu Tarz Benim yarışması ile adını duyuran Ayşegül Melisa Doğan Survivor 2016 kadrosu listesi yarışacak. Sunucu ve oyuncu Dilara Gönder, Ünlü Sanatçı Gökhan Tepe, Ütopya'da yarışmacı olan İnci Satır, Ünlü Oyuncu Kenan Emirzalıoğlu benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail, Seda sayan ile Sinan Engin'in oğulları Oğulcan Engin, Şarkıcı Özgün, bir çok dizide oynayan Güzel Oyuncu Selin Şekerci, Türkiye'yi temsilen Güney Kore'de gerçekleşen Uluslararası Erkek Güzellik Yarışması Manhunt International'da dünya birincisi seçilen Tolgahan Sayışman, Güzel Anadolu Efes'in pon pon kızlarından biri olan Tuğba İldiz, Şeref Meselesi'ndeki performansıyla adından söz ettiren Yasemin Allen'de Survivor yeni sezonunda yer alması beklenen diğer isimler. 

Ünlü oyuncudan Survivor açıklaması!

Ünlü oyuncu, 'Survivor 2016'da yarışacağı iddialarına, sosyal medya aracılığıyla cevap vererek "Bu haberler asılsızdır." dedi.

' Melekler Korusun' dizisi ile ünlenen oyuncu Selin Şekerci'nin Survivor 2016'da yarışacağı iddia edilmişti.

"ARTIK BİR DURUN"

Şekerci, hakkında çıkan haberlere Twitter'dan cevap verdi: Ünlü oyuncu sayfasına "Survivor'a katılacağım bilgisi tamamen asılsızdır. Öyle bir konuşma bile geçmemişken sürekli bunu okuyorum ve bu soruluyor. Artık bir durun:)" 

Survivor kadrosuna sürpriz isim

2006’da Kenan İmirzalıoğlu ile oynadığı “Son Osmanlı Yandım Ali” filmiyle adını duyuran Anna Babkova Survivor'a katılıyor..

2006’da Kenan İmirzalıoğlu ile oynadığı “Son Osmanlı Yandım Ali” filmiyle adını duyuran Anna Babkova tatil için Bodrum’a geldi. By Pablo Otel’in havuzunda görüntülenen Babkova'nın Survivor yarışmasından aldığı teklif üzerine ülkemize geldiği öğrenildi. 

 

YORUMLAR 2
  • soysuz sopsuz 8 yıl önce Şikayet Et
    karakter yoksunu acun ülke bu haldeyken adam halen reyting peşinde boş işler peşinde eskinde tv8de adam gibi film izlerdik şimdi bu gerizekalının saçma sapan yarışmalarını izliyoruz
    Cevapla
  • Barla 8 yıl önce Şikayet Et
    kanalındaki hdpli iti kovmadan kanalını açmıyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı