64 günde 1008 terörist öldürüldü

22 Temmuz’dan bu yana PKK hedeflerine yönelik K.Irak ve yurtiçinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 1008 terörist öldürüldü.

64 günde 1008 terörist öldürüldü
64 günde 1008 terörist öldürüldü
GİRİŞ 08.09.2015 17:50 GÜNCELLEME 09.09.2015 13:13
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

Güvenlik güçlerinin 22 Temmuz'dan bu yana terör örgütü PKK'ya yönelik yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiği operasyonlarda bin 8 terörist etkisiz hale getirildi.

YURTİÇİNDEKİ OPERASYONLAR

Büyük bölümü PKK ve gençlik yapılanması YDG-H'ye olmak üzere, DAEŞ ve DHKP-C terör örgütlerine yönelik pek çok ilde 24 Temmuz'dan bu yana gerçekleştirilen operasyonlarda, 2 bin 330 kişi gözaltına alındı, bunlardan 622'si tutuklandı.

Muş'un Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın şehit edildiği olaya ilişkin yakalanan 2 şüpheli de tutuklandı.

HAVA OPERASYONLARI

Güvenlik güçlerinin 22 Temmuz'dan bu yana terör örgütü PKK'ya yönelik yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiği operasyonlarda bin 8 terörist etkisiz hale getirildi.

Hava operasyonları sonucu yurtdışında yaklaşık 620 teröristin, yurtiçindeki operasyonlarda da 250-300 teröristin yaralandığı tespit edildi.

Hava operasyonlarının yanı sıra güvenlik güçleri, tank ve top atışlarıyla da terör örgütü mensuplarına büyük zayiat verdirdi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde, 16 askerin şehit olduğu, 6 asker yaralandığı saldırının ardından F-16 ve F-4 uçaklarıyla yapılan bombardımanda Irak'ın kuzeyine kaçan gruptaki 35-40 terörist etkisiz hale getirildi.

PKK kamplarına düzenlenen hava saldırısında kamplardaki lojistik sağlayan bölgelerin ve sığınakların imha edildiği öğrenildi. Askeri kaynaklar 2 gün süren hava ve kara destekli operasyonlarda 100’e yakın PKK’lı teröristin öldüğünü açıkladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 103
  • ihsan ilhan 8 yıl önce Şikayet Et
    sevinilecek bir tablo değil yazık ama siyonistlerin olması istediği bir ortamdır bizi bir birimize kırdıtıyorlar.
    Cevapla
  • Hani 8 yıl önce Şikayet Et
    psikolojik harp yapın birazda şunların leşlerini dizip fotoğraflarını servis edin
    Cevapla
  • ali riza 8 yıl önce Şikayet Et
    64gunde shitimizde 111yanlis bilmiyorsam 10000 tane olsa ne yazar
    Cevapla
  • göstersinler 8 yıl önce Şikayet Et
    fotolarını istiyoruz leşlerin içimiz soğumaz gayrı
    Cevapla
  • Kutay Doğru 8 yıl önce Şikayet Et
    öldürsen ne olur adam 400 ü vermediniz böyle oldu diyor.gene vermicez daha kotusu olucak
    Cevapla
  • Saptırma 8 yıl önce Şikayet Et
    Konuları saptırma öyle birşey olmadığını algı operasyonu yaptığınızı defalarca belirtti Reis başka siyaset bulun bunlar boş iş.
    Cevapla
  • Mehmetçik 8 yıl önce Şikayet Et
    Siz o konuşmayı dinlediniz mi, başkalarının aklıyla hareket etmeyin. Ne demek istediği gayet açık iken hala neyin kafasını yaşıyorsunuz.
    Cevapla
  • akıl büyük nimet 8 yıl önce Şikayet Et
    cumhurbaşkanının röportajını izlemeden abuk sabuk konuşuyorsun birileri ortaya provokasyon salıyor sizin gibilerde atlıyor işte iyi dinle konuşmayı hangi sözü yanlış aklını kullan
    Cevapla
  • vdt 8 yıl önce Şikayet Et
    konuşmayı dinle de öyle yorum yap
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin uçak gemisi USS Ronald Reagan 9 yıl sonra ayrıldı
 İsrail'de sular durulmuyor! Yüz yüze görüşecekler