Başbakan Davutoğlu'ndan kritik çağrı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, sosyal medya üzerinden kritik açıklamalarda bulundu.

Başbakan Davutoğlu'ndan kritik çağrı
Başbakan Davutoğlu'ndan kritik çağrı
GİRİŞ 09.09.2015 01:33 GÜNCELLEME 09.09.2015 01:42
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, Van'da şehitler için cenaze törenine katıldığını anımsatarak, al bayrağa sarılı evlatların Türkçe, Kürtçe, Arapça ağıtlarla ebediyete uğurlandığını belirtti. 

''KARDEŞLİK BAĞLARIMIZI DAHA DA GÜÇLENDİRECEK''

Davutoğlu, "Van'da bir kez daha milletimizin bütün fertlerinin aynı kararlılıkla teröre karşı omuz omuza durduğunu müşahede ettim. Teröre karşı yürüttüğümüz ortak mücadele kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirmektedir" ifadesini kullandı. 

''KARDEŞ KAVGASINA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ''

Halka seslenen Davutoğlu, ''Terörün amacı bizim bu sarsılmaz kardeşlik bağlarımızı zedelemek, kardeşler arasına fitne sokmaktır. Başta basın kuruluşları olmak üzere, siyasi parti merkezleri ve sivil vatandaşlarımızın mülklerine zarar vermek kabul edilemez. Terörün cezasını hukuk çerçevesinde güvenlik güçlerimiz ve yargı verecek. Kimse kendisini kanunun yerine koymamalıdır. Yüreği vatan sevgisiyle dolu tüm vatandaşlarımı sükunete, kucaklaşmaya ve devletine güvenmeye davet ediyorum. Hukuk çerçevesinde yürüttüğümüz operasyonları büyük bir kararlılıkla devam ettirirken, kardeş kavgasına da müsaade etmeyeceğiz'' değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 25
  • trk 8 yıl önce Şikayet Et
    Devlete halka saldırandan kardeş olmaz
    Cevapla
  • naz 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun insallah
    Cevapla
  • Rabia 8 yıl önce Şikayet Et
    Tansu ciller gibi liderimiz olsa baslarina yikardik
    Cevapla
  • vatandaş I. 8 yıl önce Şikayet Et
    Demokrasiye inananlara sesleniyorum; Sandıkta faaliyetinizi gösterin. Vurup kırmakla olmaz bu işler Vurup kırarak sadece düşmanları sevindiririz. ''Müminler kardeştir.'' ilkesinden bir an olsun ayrılmamak lazım. Allah cc İyi etsin.
    Cevapla
  • atıl 8 yıl önce Şikayet Et
    demokrasiye inanmak ne akılla mı konuşuyon
    Cevapla
  • yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    mhp hdp gibi yakıp yıkarak kardeşiliğe zarar veriyor, dün sırrı sakıkın kardeş söyledi kürt halkı kesinlikle pkknın sokak isyanı çağrılarını reddetmiştir, bahçeli bunu sağlamaya yönelik harekete geçti, nedir bu ırkçılardan çektiğimiz al hdp-mhp elele kaos çıkarmaya çalışıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber